הזמנה לקוקטייל

זיו מנור
2036-12-10 02:26:00
2036-12-10 02:26:00

סוף הקיץ קרב ובא – זה הזמן לנצל את הפירות והטעמים האחרונים שלפני בו הסתיו. הקוקטיילים הינם קלילים, במרקם קטיפתי של ברד, פירותיים ומרעננים המתחברים לבריכה ולשמש.

הקוקטיילים הם על בסיס גלידות סורבה  מבוססות על מים ופירות, גלידות סורבה איכותיות מכילות 40-50% פרי טבעי.  חומרי הגלם הם פשוטים: אלכוהול איכותי ומושקע (רציו בטעמים) , פירות וטעמים קיצייים, גלידות סורבה מעניינות, בלנדר חזק והרבה קרח…

שידרוגים מומלצים:

למזוג את הקוקטיילי לכוסות קפואות.

ניתן להוסיף לקוקטיילים –  נענע או לואיזה לרעננות הקוקטייל.

מומלץ להגיש את הקוקטיילי סורבה בתחילת המפגש או בין המנות על מנת לרענן את החיך.

ניתן להכין קומבינציות של כמה סוגי פרי באותו סורבה: לימונענע, מלון נענע, תות בננה, בננה תמר ועוד.

סורבה פסיפלורה צרפתי (French passion fruit sorbet)

המצרכים:

120  cc לה בל סנדרין

120  cc van Gogh מלון

80  cc  סאוור

גלידת סורבה מנגו

גלידת סורבה בננה

נענע טריה

לימונים

אופן ההכנה:

½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד

 

סורבה פסיפלורה צרפתי. הצעת  הגשה: מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון

 

סורבה פראי ברזילאי (Brazilian Wild Sorbet)

פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולב

המצרכים:

100  cc van Gogh אסאי

80  cc  סאוור

גלידת סורבה מלון

גלידת סורבה מנגו

קיווי

אופן ההכנה:

½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד

סורבה פראי ברזילאי. הצעת  הגשה: מוזגים לכוס יפה ומקשטים קיווי

 

מרגריטת אננס (Pineapple Margarita)

המצרכים:

100  cc van Gogh אננס

60 מ"ל טקילה Don julio

60 מ"ל סאוור

אננס טרי

גלידת סורבה  אננס

אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח ומפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד

מרגריטת אננס. הצעת הגשה: חותכים קוביות אל אננס  ומניחים על שפת הכוס.

 

סורבה שוקוד מריר (Dark Chocolate Sorbet)

המצרכים:

100  cc van Gogh קרמל

100  cc אפטר לבן

100  cc café boheme

גלידת סורבה שוקולד בלגי

גלידת סורבה מייפל פקאן

שמנת  38%

שוקולד מריר

אופן ההכנה:

½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד

הצעת  הגשה:

מוזגים לכוס יפה  קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר

הכנת רוטב השוקולד

מרתיחים שמנת 38% ומוסיפים שוקולד מריר  מערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מ רקם סמיך ואחיד

 

 

סורבה שוקלד מריר

 

המדור באדיבות: זיו מנור מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון 052-2457843 www.zivmanor.co.il
 

 

כתבות נוספות

שבת לפני גביע

נבחרות הרובוטיקה של הישיבה התיכונית ושל תיכון אמית בנים ויתרו על ההשתתפות בשלבי הגמר של התחרות העולמית בארצות הברית בשל השבת: "קצת מבאס, אבל התחושה היא של קידוש השם"

שבת לפני גביע

נבחרות הרובוטיקה של הישיבה התיכונית ושל תיכון אמית בנים ויתרו על ההשתתפות בשלבי הגמר של התחרות העולמית בארצות הברית בשל השבת: "קצת מבאס, אבל התחושה היא של קידוש השם"

המשך קריאה »