סוף הקיץ קרב ובא – זה הזמן לנצל את הפירות והטעמים האחרונים שלפני בו הסתיו. הקוקטיילים הינם קלילים, במרקם קטיפתי של ברד, פירותיים ומרעננים המתחברים לבריכה ולשמש.
הקוקטיילים הם על בסיס גלידות סורבה מבוססות על מים ופירות, גלידות סורבה איכותיות מכילות 40-50% פרי טבעי. חומרי הגלם הם פשוטים: אלכוהול איכותי ומושקע (רציו בטעמים) , פירות וטעמים קיצייים, גלידות סורבה מעניינות, בלנדר חזק והרבה קרח…
שידרוגים מומלצים:
למזוג את הקוקטיילי לכוסות קפואות.
ניתן להוסיף לקוקטיילים – נענע או לואיזה לרעננות הקוקטייל.
מומלץ להגיש את הקוקטיילי סורבה בתחילת המפגש או בין המנות על מנת לרענן את החיך.
ניתן להכין קומבינציות של כמה סוגי פרי באותו סורבה: לימונענע, מלון נענע, תות בננה, בננה תמר ועוד.
סורבה פסיפלורה צרפתי (French passion fruit sorbet)
המצרכים:
120 cc לה בל סנדרין
120 cc van Gogh מלון
80 cc סאוור
גלידת סורבה מנגו
גלידת סורבה בננה
נענע טריה
לימונים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את כול המרכיבים מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
סורבה פסיפלורה צרפתי. הצעת הגשה: מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון
סורבה פראי ברזילאי (Brazilian Wild Sorbet)
פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולב
המצרכים:
100 cc van Gogh אסאי
80 cc סאוור
גלידת סורבה מלון
גלידת סורבה מנגו
קיווי
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את כול המרכיבים מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
סורבה פראי ברזילאי. הצעת הגשה: מוזגים לכוס יפה ומקשטים קיווי
מרגריטת אננס (Pineapple Margarita)
המצרכים:
100 cc van Gogh אננס
60 מ"ל טקילה Don julio
60 מ"ל סאוור
אננס טרי
גלידת סורבה אננס
אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח ומפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד
מרגריטת אננס. הצעת הגשה: חותכים קוביות אל אננס ומניחים על שפת הכוס.
סורבה שוקוד מריר (Dark Chocolate Sorbet)
המצרכים:
100 cc van Gogh קרמל
100 cc אפטר לבן
100 cc café boheme
גלידת סורבה שוקולד בלגי
גלידת סורבה מייפל פקאן
שמנת 38%
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את כול המרכיבים מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר
הכנת רוטב השוקולד
מרתיחים שמנת 38% ומוסיפים שוקולד מריר מערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מ רקם סמיך ואחיד
סורבה שוקלד מריר
המדור באדיבות: זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון 052-2457843 www.zivmanor.co.il