להוציא אותם מהבית

כתבי מודיעין News
סיום השביתה בתיכונים לא נראה באופק ובעיריית מודיעין משיקים הבוקר תוכנית חינוכית בלתי פורמלית לתלמידים, שתכלול סדנאות מקצועיות שייערכו מדי יום למשך שלוש שעות. ביבס: "הדבר האחרון שהנוער שלנו צריך זה להיות בודד בבית"
צילום ארכיון: דוברות העירייה

עיריית מודיעין מצטרפת לרשויות נוספות שינסו להקל על מצוקת תלמידי התיכונים, שטרם חזרו ללימודים בעקבות שביתת ארגון המורים. העירייה תקיים החל מהיום (ראשון) פעילויות חינוכיות בלתי פורמליות לתלמידי י'-י"ב, שיתקיימו בשלב הראשון בתיכון עירוני א' בעיר.

כזכור, בעקבות ההשבתה והעובדה כי פתרון לסכסוך בין ארגון המורים למשרד האוצר לא נראה באופק בשלב זה, הודיע בסוף השבוע חיים ביבס, בכובעו כיו"ר מרכז השלטון המקומי, כי "במקביל למאמצים מול משרד האוצר, משרד החינוך וארגון המורים להביא להסכם שכר ראוי למורים שלנו, שיסיים את השביתה בתיכונים, אנו לא יושבים בחיבוק ידיים. מתוך דאגה לבני הנוער הובלנו בשלטון המקומי יוזמה לפיה תתקיים פעילות חינוכית בלתי פורמלית בתיכונים, במטרה להעניק מסגרת לבני הנוער שתחזק את החוסן שלהם, בטח בימים הלא פשוטים שהם עוברים. ‏הפעילות תחל כבר בימים הקרובים, כי הדבר האחרון שהנוער שלנו צריך הוא להיות בודד בבית מול המסכים".

בעיריית מודיעין הודיעו כי בהובלת אגף חברה, נוער וצעירים הוכנה תוכנית שתכלול מגוון פעילויות מותאמות, שיכללו סדנאות מקצועיות בנושאים כמו תכנות, מנהיגות וניהול פיננסי, שיתקיימו עבור כלל תלמידי התיכונים בעיר מדי יום בין השעות 10:00-13:00.

כתבות נוספות

מחלץ השבויים מאנטבה נפטר

בסוף השבוע הובא למנוחות תא"ל במיל' דני ארדיטי, שהשתתף במבצע יונתן לצדו של יוני נתניהו והיה לאחר מכן ראש המל"ל

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

מעצר ברמזור

לוחם מג"ב תושב העיר הבחין ברכב עם חלון שבור ועצר את הנהג, שוהה בלתי חוקי פלסטיני

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

המשך קריאה »

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

המשך קריאה »