לכבוד הקיץ שיגיע

ערן קמינסקי, צילום ארכיון
2035-05-06 02:39:00
2035-05-06 02:39:00

הרישום לקייטנות הקיץ נפתח השבוע והוא מתבצע דרך אתר עמותת סחלבים בין התאריכים 8.5.16-6.6.16. המחירים לא יעלו השנה ויהיו זהים לאלו שנקבעו בסוף השנה שעברה.

לילדי הגנים מוצעת קייטנת "לגעת בחלום" המשלבת אמנויות וספורט. הקייטנה מתקיימת בגני הילדים בעיר עם צוותים המורכבים ברובם מצוותי הבוקר והצהרון. התוכנית החינוכית משלבת חוגים, הצגות, מופעים יצירות ועוד. הקייטנה תפעל במשך 18 ימי פעילות בין התאריכים 3-26.7.16, בימים ראשון עד חמישי בין השעות 07:30 – 13:30 בעלות של 1,060 שקלים, כאשר יש אפשרות לרישום ליום ארוך עד השעה 16:30 בתוספת של 675 שקלים.

לילדי בתי הספר יוצעו השנה שני מסלולים ביניהם יוכלו ההורים לבחור: הקייטנות החברתיות וקייטנות הנושא. הקייטנה החברתית, שתפעל זו השנה השנייה, תהיה במתכונת דומה ל"בית הספר של החופש הגדול" אותו מפעיל משרד החינוך. בקייטנה זו, שתתקיים בבתי הספר בעיר ותשלב הפעלות ותכנים חינוכיים חווייתיים, תהיה העלות 1,002 שקלים ליום רגיל ובתוספת של 675 שקלים ליום ארוך.

קייטנות נושא יפעלו במתכונת המסורתית של קייטנות "החופש לבחור". קייטנות אלו, שיהיו בשלל נושאים בתחומי הספורט וההעשרה, כוללות מגוון נושאים אותם יוכלו לבחור הילדים על פי העדפה כאשר את התכנים יעבירו מדריכים מקצועיים. הקייטנות ישלבו ימי שיא, ימי פעילות בבריכות, אטרקציות, סרטים, הצגות ופעילויות אתגריות. קייטנה זו תעלה להורים ברישום מוקדם 1,311 שקלים. שני סוגי הקייטנות, שיפעלו במשך 15 ימי פעילות בין התאריכים 3-21.7.16, יתקיימו בין השעות 13:00-08:00 כאשר קבלת ילדים היא החל משעה 7:30. בדומה לקייטנות הגנים, גם בקייטנות בתי הספר יש אפשרות לרישום ליום ארוך עד השעה 16:00 בתוספת של 675 שקלים.

יינתנו הנחות לאחים נוספים, של עד 10% בכפוף לתקנון ההנחות של סחלבים. בכל הקייטנות של סחלבים תינתן האפשרות להאריך עד לסוף חודש יולי בתוספות תשלום, כאשר פתיחת הקבוצות מותנות במינימום נרשמים. כאמור, לאור הביקוש תיפתח קייטנה גם בחודש אוגוסט עבור ילדי הגנים וכיתות א' בעלות של 1,195 שקלים לילד. הקייטנה תפעל בבית ספר אופק למשך תשעה ימי פעילות בימים ראשון עד חמישי בין התאריכים 1-11.8.16 בשעות 16:00-07:30. בקייטנה זו, שתופעל על ידי חברת "אמני החשיבה", יוכלו הילדים ליהנות מסדנאות מדע, בישול ומשחקי חשיבה.

צילום דובר העיריה

כתבות נוספות

הכלבת עדיין כאן

מקרה נוסף של המחלה המסוכנת התגלה במודיעין לאחר שכלבה נשכה תושב בשכונת מוריה

לזכור אותן שמחות

משפחות התצפיתניות יקיימו בשבוע הבא אירוע מוזיקלי לזכרן, בו ישחזרו את מסורת ימי שישי של הבנות במוצב נחל עוז. עדי מרציאנו: "ממשיכים את הצוואה שלהן"

נעדרת

המשטרה מחפשת אחר ירין סברז, תושבת העיר המתגוררת בבית בקהילה, שנראתה לאחרונה אתמול בצומת שילת

מרוויחים מהמצב

חברת בגירה הפועלת ממודיעין ומייצרת מערכות אימון סימולטורים לכוחות ביטחון צופה צמיחה של 34% בהכנסותיה השנה

לזכור אותן שמחות

משפחות התצפיתניות יקיימו בשבוע הבא אירוע מוזיקלי לזכרן, בו ישחזרו את מסורת ימי שישי של הבנות במוצב נחל עוז. עדי מרציאנו: "ממשיכים את הצוואה שלהן"

המשך קריאה »

נעדרת

המשטרה מחפשת אחר ירין סברז, תושבת העיר המתגוררת בבית בקהילה, שנראתה לאחרונה אתמול בצומת שילת

המשך קריאה »

מרוויחים מהמצב

חברת בגירה הפועלת ממודיעין ומייצרת מערכות אימון סימולטורים לכוחות ביטחון צופה צמיחה של 34% בהכנסותיה השנה

המשך קריאה »