מרכז העיר: שוב שינויים בהסדרי התנועה

יהודה גולן
2017-04-12 01:00:00
2017-04-12 01:00:00

העבודות בצומת הרחובות לבונה/פיקוס/עמק איילון/תלתן נמשכות, ובתקופה הקרובה יחולו במקום שינויים בהסדרי התנועה, כאשר עם סיום העבודות ייפתח הצומת המחודש.

את העבודות בצומת עושה העירייה באמצעות החברה הכלכלית, במסגרת העבודות להקמת מרכז העסקים החדש של העיר. כפי שכבר ניתן לראות, נסגר קטע ממפרץ החנייה שברחוב תלתן, ובימים אלה נעשות ברחוב עבודות לסלילת הכביש שיתחבר לצומת החדש, עבודות שכוללות גם גינון. בנוסף, החלו עבודות לביצוע שינויים גיאומטריים בצומת של רחוב פיקוס עם רחוב ערער.

בקרוב תבוטל כיכר התנועה הזמנית שנבנתה באזור על מנת לסייע בהזרמת התנועה, וייפתח הצומת המחודש לתנועת כלי רכב. עם פתיחת הצומת, תתאפשר נסיעה בצדו המערבי של רחוב פיקוס, לכיוון הקניון, וייסגר חלק מצדו המזרחי של הרחוב, שבמסגרת העבודות הפך לכביש דו סטרי. בעתיד, עם השלמת העבודות במרכז העסקים הראשי, בעוד כשנה, תתאפשר דרך צומת זה כניסה לרחוב דם המכבים ויציאה ממנו, הרחוב שיהיה השדרה המרכזית של המתחם.

בעירייה ובחכ"ל מבקשים ממשתמשי הדרך לנסוע בזהירות בהתאם לתנאי הדרך ולהישמע להנחיות השילוט ולהוראות מכווני התנועה.

צילום דוברות העיריה

כתבות נוספות

עלו על מדים

גדוד המילואים יהודה, המורכב ברובו ממתנדבים תושבי העיר, ביצע לאחרונה תעסוקה מבצעית ראשונה: "נשיאה בנטל זה לא סתם משפט עבורנו"

על הכוונת של האמריקאים

חברה אמריקנית מנסה לרכוש מרפאל את אירונאוטיקס, יצרנית כלי הטיס הבלתי מאויישים מהפארק הטכנולוגי במודיעין

"עוצרים תושב ללא סיבה וביבס שותק?!"

חבר המועצה איתי אלמוג בר קרא הבוקר לפיטורי מפקד משטרת מודיעין לאחר "פרשת הכיפה", ותקף את התנהלות ראש העירייה וחברי המועצה: "לצערנו, קיבלנו מהם שתיקה"

עלו על מדים

גדוד המילואים יהודה, המורכב ברובו ממתנדבים תושבי העיר, ביצע לאחרונה תעסוקה מבצעית ראשונה: "נשיאה בנטל זה לא סתם משפט עבורנו"

המשך קריאה »