נכנס לנעליים גדולות

כתבי מודיעין NEWS
עידן חמי יחליף את מויש לוי הפורש ויעמוד בראש רשימת "שחר עושים חינוך" בבחירות הקרובות למועצת העירייה, לאחר שכיהן בהנהגת ההורים העירונית. לוי: "כל עיר בישראל הייתה מאושרת שאדם כמוהו יהיה האחראי על תחום החינוך בה"
צילום: מרטין חמי

חודש לאחר הודעתו של סגן ראש העירייה מויש לוי כי לא יתמודד בבחירות הקרובות, והבוקר פורסמה זהותו של מחליפו בראש רשימת "שחר עושים חינוך".

מי שיתפוס את מקומו של לוי הוא עידן חמי, בן 45 (נשוי+4), מנכ"ל ובעלים משותפים בחברת בוכמן פדר אריזות. חמי כיהן בשנים האחרונות בחבר בהנהגת ההורים העירונית, ובנוסף הוא משמש כיו"ר עמותת מכוונים מעלה, שהוקמה בשנת 2012 מתוך רצון לקדם ולשלב אוכלוסיות בהדרה חברתית ולסייע בעידוד ופיתוח מנהיגות, אחריות ומעורבות חברתית. בנוסף, חמי שימש כיו"ר הקהילה החינוכית יחד במודיעין.

הבוקר אמר לוי כי "חמי הינו אדם בעל ניסיון עשיר והישגים רבים בנושאי חינוך, קהילה וקידום בני נוער. לשמחתי ולשמחת תושבי העיר, חמי החליט לקחת את הניסיון הרב שצבר מהעשייה החברתית לאורך השנים, במטרה להמשיך לקדם את מערכת החינוך בעיר אשר תהיה אחת ממערכות החינוך הטובות בישראל. כל עיר בישראל הייתה מאושרת שאדם כמו עידן חמי יהיה האחראי על תחום החינוך בה".

חמי עצמו הגיב הבוקר ואמר: "המפלגה החדשה תביא רוח רעננה וחשיבה חדשנית לתחום החינוך, לצד 20 שנות ניסיון והיכרות מעמיקה עם מערכת החינוך בעיר. המטרה המרכזית שלנו: הפיכתה של מודיעין למודל ארצי של מערכת חינוך חדשנית, יצירתית ומצטיינת".

כזכור, אל מועצת עיריית מודיעין הכניסה הרשימה שלושה נציגים לאחר הבחירות הקודמות ב-2018, כאשר מלבד לוי ייצגו אותה גם עדי מן ועמיחי זליג. מן פרשה באמצע הקדנציה ואת תפקידה תפס אור גרינפלד, שכבר אמר למודיעין NEWS כי בבחירות הקרובות יתמודד בראש רשימה משלו. בשלב זה לא ברור האם חבר הסיעה השלישי, עמיחי זליג, ירוץ שוב ברשימת "שחר עושים חינוך".

כתבות נוספות