הרוצח מנעלה יודה בכל העבירות

כתבי מודיעין NEWS
שנתיים לאחר שאמיר רז, שוטר לשעבר בתחנת משטרת מודיעין, רצח את אשתו דיאנה דדבייב מול עיניי ילדיהם, הוא צפוי להודות השבוע בעבירות של רצח בנסיבות מחמירות, התעללות ותקיפת קטין בידי מבוגר אחראי
צילום: פייסבוק

שנתיים לאחר שאמיר רז, שוטר לשעבר בתחנת מודיעין, רצח את אשתו מול עיניי ילדיהם ביישוב נעלה, מפרסם הבוקר האתר YNET כי הוא צפוי להודות בכל העבירות המיוחסות לו.

כזכור, לאחר ויכוח שפרץ בין רז לבין אשתו, דיאנה דדבייב, הוציא רז את נשקו האישי מהכספת הביתית, קשר את שלושת ילדיו בחבל, דקר את דדבייב בסכין מטבח ולאחר מכן ירה בה למוות.

ביום חמישי צפוי רז להודות בעבירות המיוחסות לו, והוא צפוי להיות מורשע ברצח בנסיבות מחמירות, התעללות ותקיפת קטין בידי מבוגר אחראי. על פי הפרסום, החלטתו של רז להודות בכל העבירות מגיעה לאחר שהציג טענות להגנה עצמית וסעיף נפשי, אולם הבין כי לא יצליח לחמוק מהאישומים התלויים נגדו.

רז כבר הודה כי ירה למוות באשתו ולכן יורשע בכל מקרה בעבירת רצח, אולם סנגוריו, עורכי הדין משה אלון ודיאנה שומסקי, ניסו לשכנע את בית המשפט כי הרצח שביצע לא היה רצח בכוונה תחילה ובנסיבות מחמירות.

הוריה של דדבייב אמרו השבוע כי "שנתיים אחרי הרצח של בתנו האהובה אנחנו מגיעים שוב לבית המשפט, כדי לשמוע את הרוצח מודה ברצח ובהתעללות בילדים שלהם, הנכדים שלנו. אנחנו רק מחכים שהמשפט וגזר הדין יהיו מאחורינו".

כתבות נוספות

מערכת במספרים

שבוע לפתיחת שנת הלימודים תשפ"ז במודיעין: 45 בתי ספר, 162 גני ילדים, 140 כיתות חינוך מיוחד

מתקרבים לסיום

מסילת 431, הפרויקט שיחבר את מודיעין לערי השפלה, תחובר בשבועות הקרובים, ובינתיים צפויים שינויים בפעילות הקו מהעיר לנתב"ג

"המורים ראויים ליותר כבוד והערכה"

בעוד שבוע יפתחו למעלה מ-26 אלף תלמידי מודיעין את שנת הלימודים החדשה, וראש מינהל החינוך עונה על השאלות הבוערות ומסבירה מדוע ההשקעה הכלכלית בעיר משביעת רצון

מתקרבים לסיום

מסילת 431, הפרויקט שיחבר את מודיעין לערי השפלה, תחובר בשבועות הקרובים, ובינתיים צפויים שינויים בפעילות הקו מהעיר לנתב"ג

המשך קריאה »