הנער שנורה בשוגג נפטר מפצעיו

כתבי מודיעין News
אורי פורטל, בן 14 מראשון לציון, יובא היום למנוחות. בית המשפט האריך את מעצרם של חבריו
צילום: רשתות חברתיות

היום יובא למנוחות בבית העלמין בחולון אורי פורטל, הנער בן ה-14 שנורה בשוגג במהלך משחק בנשק ונפטר מפצעיו בבית החולים אמש.

על פי הדיווחים, אחד מחבריו הביא עימו לבית הספר את האקדח, אותו החזיק אביו ברישיון וככל הנראה בכספת בביתו על פי החוק. ככל הנראה, לאחר הלימודים יצאו פורטל ושני חבריו יצאו לשטח פתוח וירו באקדח, עד שמאחד הכדורים נפגע פורטל ונפצע באורח אנוש.

בתחילה סיפרו הנערים למשטרה כי הירי בוצע מרכב חולף, אולם לאחר מכן חשפו בפני החוקרים את האמת. בית המשפט בראשון לציון האריך את מעצרם של שני הנערים, בני 13 ו-16.

דודתו של פורטל סיפרה אמש ל-ynet כי הוא היה "ילד מלאך, ילד טוב. זו אבידה קשה. אורי היה מאוד חייכן ומחונן, כולם אהבו אותו. לפני שנה וחצי הוא חגג בר מצווה עם כל כך הרבה אהבה סביבו. זה אסון נוראי, אנחנו מחכים לשמוע את האמת".

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »