בן גביר יבעיר את הר הבית?

כתבי מודיעין News
השר לביטחון פנים דורש לאסור לגמרי את כניסת פלסטינים להר במהלך חודש הרמדאן, ואף להגביל כניסת ערביי ישראל לגיל 70 ומעלה
צילום: Tony Kane, ויקיפדיה

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר דורש לאסור על כניסת פלסטינים תושבי יהודה ושומרון להר הבית במהלך חודש הרמדאן המתקרב, זאת למרות שעמדת מערכת הביטחון מנוגדת. כמו כן, בן גביר אף דורש להגביל את עליית ערבים-ישראלים להר הבית לגיל 70 ומעלה.

בן גביר אמר כי "אסור לאפשר בשום אופן כניסה של תושבים מהרשות הפלסטינית לשטח ישראל. לא יכול להיות שנשים חטופות נאנסות בעזה, וישראל תאפשר חגיגת ניצחון של החמאס בהר הבית. העמדות של חלק מגורמי הביטחון הממליצות לאשר כניסה מסיבית של תושבי הרש"פ להר הבית מלמדות שהם לא למדו דבר מ-7 באוקטובר".

כאמור, עמדתו של בן גביר מנוגדת לזו שהציגו ראשי מערכות הביטחון, כאשר במשטרה הציעו להגביל כניסת פלסטינים להר הבית לגיל 60 ומעלה, ואילו לגבי ערביי ישראל ההמלצה היא הגבלה מגיל 50 ומעלה. במערכת הביטחון הציעו שלא להגביל כלל את עליית ערביי ישראל להר במהלך החג החשוב.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

העולם רוצה כטב"ם ממודיעין

חברת אירונאוטיקס מהפארק הטכנולוגי בעיר הודיעה לאחרונה כי זכתה בחוזים לאספקת הכטב"ם Orbiter 4 בהיקף של 50 מיליון דולר

קצביה דור 2.0

טום חן וניר אריאל השיקו לאחרונה מעדניית בוטיק בשכונת מורשת, ומסבירים מה ההבדל בין האיטליז של פעם לקצביה של היום

אובדן הממלכתיות

לראות את אווירת השוק ששררה בין כתלי בית המשפט העליון השבוע היה לא פחות מחילול קודש

קצביה דור 2.0

טום חן וניר אריאל השיקו לאחרונה מעדניית בוטיק בשכונת מורשת, ומסבירים מה ההבדל בין האיטליז של פעם לקצביה של היום

המשך קריאה »