ביידן לנתניהו: "stop bulshitting me"

כתבי מודיעין News
בחדשות קשת דווח כי נשיא ארה"ב אמר לראש הממשלה: "אל תיקח את נשיא ארצות הברית כמובן מאליו"
צילום: חיים צח, לע"מ

ראש הממשלה נתניהו ונשיא ארה"ב ג'ו ביידן קיימו בסוף השבוע שיחה, שעל פי הדיווחים בחדשות קשת הייתה מתוחה ועלתה לטונים גבוהים. על פי הדיווח של דנה וייס, ביידן אף אמר לנתניהו: : "Stop bullshitting me!".

עוד דווח כי ביידן לחץ על נתניהו לעמוד בהצהרות שנתן בעניין עסקת החטופים, וכאשר השיב ראש הממשלה הישראלי כי "אנחנו מתקדמים עם המשא ומתן", ענה ביידן בזעם והוסיף בסיום השיחה: "אל תיקח את נשיא ארה"ב כמובן מאליו".

בתגובה לדיווח בלשכת ראש הממשלה לא הכחישו את הפרטים, ומסרו כי "רה"מ בנימין נתניהו לא מתייחס לדברים שנאמרו בשיחות סגורות עם נשיא ארצות הברית. רה"מ מתמיד ברצון שלו לשחרר את כלל חטופינו, החיים והחללים כאחד. רה"מ לא מתערב בפוליטיקה האמריקנית, ויעבוד עם כל מי שייבחר לנשיאות, כפי שהוא מצפה גם מהאמריקנים לא להתערב בפוליטיקה הישראלית".

כתבות נוספות

ניוד הזכויות עלה להם ביוקר

בית המשפט המחוזי חייב את מגה אור משילת לשלם לרשות מקרקעי ישראל 1.8 מיליון שקל עבור דמי שימוש במגרש בפארק הטכנולוגי

עבדו עבור האיראנים

כתב אישום הוגש נגד שני צעירים ממודיעין עילית, שעל פי החשד צילמו והעבירו מידע על מחסום מכבים ובסיסים ברחבי הארץ

מודיעין חוזרת לשגרה

לאחר הפסקת האש חזרה היום מערכת החינוך בעיר לפעילות מלאה, כמו גם אגפי העירייה, הספריות, מרכזי הספורט והמרכזים הקהילתיים. בנוסף, קו הרכבת ממודיעין לירושלים יופעל מחדש כבר הבוקר

מודיעין חוזרת לשגרה

לאחר הפסקת האש חזרה היום מערכת החינוך בעיר לפעילות מלאה, כמו גם אגפי העירייה, הספריות, מרכזי הספורט והמרכזים הקהילתיים. בנוסף, קו הרכבת ממודיעין לירושלים יופעל מחדש כבר הבוקר

המשך קריאה »