איך הגיע גור אריות לכפר בדואי?

כתבי מודיעין News
לאחר הפצת סרטונים ברשתות החברתיות איתרו שוטרי מרחב הנגב בפזורה הבדואית גור אריות ומספר קופים
צילום: דוברות המשטרה

שוטרי מרחב הנגב איתרו בסוף השבוע בשטחי הפזורה הבדואית גור אריות ומספר קופים, לאחר שברשתות החברתיות הופצו סרטונים בהם תועדו בעלי החיים.

בעלי החיים אותרו ביישוב ביר הדאג', בתל שבע ובסמוך לכלא באר שבע, והמשטרה נמסר החיות הועברו לידי פקחי רשות הטבע והגנים ובהמשך יועבר למקלט מוגן לקבלת טיפול וביצוע בדיקות רפואיות. עוד נמסר כי המאמצים לאיתור החשודים בהחזקת בעלי החיים בניגוד לחוק נמשכים.

אדוה פרץ, פקחית תחום אכיפה וסחר חיות בר בשביה, הסבירה: "החיות מוברחות בתנאים אכזריים. רואים את זה בהברחות של זוחלים ובעלי כנף. רוב הציפורים מתות בהברחות האלה, בקופסאות ושקיות. אין להן מזון ולא מים. אלה תנאי מסע מאוד קשים. אנשים חומסים את בעלי החיים הנדירים מהטבע. הם לוקחים ביצים וגוזלים של ציפורים נדירות, או מפרידים את היונקים מהאימהות שלהם. אנחנו רואים את זה ברשתות החברתיות וזה קיים בכל העולם. את הסרטונים האחרונים אנחנו לא יודעים מתי צילמו. פשוט עקרו את גורי האריות מאימא שלהם".

 

כתבות נוספות

עשה זאת בעצמך

השבוע במדור: מתכון ללאבנה טבעונית קלה להכנה, ועוגיות גרנולה עם טעם של בית

הדרך עוד ארוכה. מאוד ארוכה

לאחר ההכרזה על אישור התוכנית להרחבת כביש 443 ארגוני הסביבה כבר מתנגדים, ומחזיק תיק התחבורה מעריך שהעבודות יחלו רק בעוד כשנתיים

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

המשך קריאה »