גלידת גבינה פירורים

באדיבות שף קונדיטור ערן שוורצברד לגלידת שטראוס
2014-05-27 15:40:04
2014-05-27 15:40:04

חומרים

120 גר' גלידה וניל
70 גר' גבינה לבנה
50 גר' חלב
20 גר' סוכר

פירורי עוגיות
תות/ דובדבן

אופן ההכנה
* מערבבים את הכל יחד בבלנדר עד (לקבלת מרקם הומוגני כחצי דקה(

אופן ההגשה

* בתחתית כוס מאורכת,  מניחים קומפוט או תערובת של הפירות אדומים

*  את דפנות הכוס צובעים עם מעט מרוטב תערובת הפירות

* מוזגים את משקה הגבינה

מקשטים עם קצפת ומעל מפזרים פירורי עוגיות ותות שדה או דובדבנים

 

 

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »