גלידת גבינה פירורים

באדיבות שף קונדיטור ערן שוורצברד לגלידת שטראוס
2014-05-27 15:40:04
2014-05-27 15:40:04

חומרים

120 גר' גלידה וניל
70 גר' גבינה לבנה
50 גר' חלב
20 גר' סוכר

פירורי עוגיות
תות/ דובדבן

אופן ההכנה
* מערבבים את הכל יחד בבלנדר עד (לקבלת מרקם הומוגני כחצי דקה(

אופן ההגשה

* בתחתית כוס מאורכת,  מניחים קומפוט או תערובת של הפירות אדומים

*  את דפנות הכוס צובעים עם מעט מרוטב תערובת הפירות

* מוזגים את משקה הגבינה

מקשטים עם קצפת ומעל מפזרים פירורי עוגיות ותות שדה או דובדבנים

 

 

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »