עושים לכם את החורף

רותי בוסידן
רגע לפני גל הקור נפתח במע"ר סניף של "מרקי עלמא", שמציע מגוון נרחב של מרקים וקובות בשריים, צמחוניים וטבעוניים
צילום: פרטי

בתזמון מושלם, רגע לפני גל קור אמיתי ושלג גם בפסגות הרי המרכז, נפתח בשדרה המרכזית במע"ר סניף חדש של הרשת הירושלמית "מרקי עלמא". במקום ניתן למצוא מגוון נרחב של מרקים וקובות בטעמים שונים, ולמרות שהמסעדה רק נפתחה כעת להרצה הקהל המודיעיני כבר מצביע ברגליים.

השבוע סיפרו במסעדה, הממוקמת בבית יעקבי, כי בתפריט מרקים טבעוניים, צמחוניים ובשריים (עדשים, שעועית, בטטה, אפונה ומרק חרירה), וכאמור מגוון סוגי קובה: חמוסטה, חמו (קובה חומוס), במיה או קובה סלק טבעוני.

את הסניף החדש פתח רז כהן, צעיר ירושלמי, שסיפר השבוע: "חיפשתי רשת לזיכיון וקרץ לי עניין המרקים. חיפשתי מקום שיכול להצליח ובמודיעין נראה לי שיש המון פוטנציאל. פתחנו ביום רביעי שעבר להרצה, ועד עכשיו הולך ממש טוב, מעל המצופה. יש מקומות ישיבה בפנים ובהמשך תהיה ישיבה גם בחוץ".

סגן ראש עיריית מודיעין אור גרינפלד בירך השבוע: "צעירות וצעירים רבים מבינים את הפוטנציאל הגדול שיש בעיר שלנו, ואני בטוח שהעסק הזה עונה על צורך ותיאבון של רבים מאיתנו".

כתבות נוספות

הכוח הנשי של מודיעין

לרגל יום האישה שווה להכיר את הספורטאיות הצעירות תושבות העיר שכבר קוטפות הישגים מרשימים במיוחד, וזאת רק ההתחלה מבחינתן

זר לא יבין

חמש אימהות שכולות תושבות העיר שילדיהן נפלו במלחמה שבו לאחרונה ממסע נשי בפיליפינים, אותו הגדירו כ"מסע אחוות אימהות שהולכות יחד את הדרך". השבוע סיפרו על החיבור העמוק שנוצר, על הרגעים הקסומים וגם הקשים, ועל הילדים שנפלו שהיו איתן לאורך כל הדרך

זר לא יבין

חמש אימהות שכולות תושבות העיר שילדיהן נפלו במלחמה שבו לאחרונה ממסע נשי בפיליפינים, אותו הגדירו כ"מסע אחוות אימהות שהולכות יחד את הדרך". השבוע סיפרו על החיבור העמוק שנוצר, על הרגעים הקסומים וגם הקשים, ועל הילדים שנפלו שהיו איתן לאורך כל הדרך

המשך קריאה »