התקדמו עוד שלב

כתבי מודיעין News
העירייה אישרה את תוכנית הבינוי והפיתוח למתחם בו ייבנו אצטדיון כדורגל וארנה, בה יתאפשר קיפול היציעים לטובת הופעות
צילום הדמיה: דוברות העירייה

ועדת המשנה לתכנון ובנייה של עיריית מודיעין אישרה לאחרונה את תוכנית הבינוי ופיתוח להקמת אצטדיון כדורגל וארנה בסמוך לתחנת הרכבת פאתי מודיעין, כאשר האצטדיון יכיל כ-6,000 מקומות ישיבה והארנה 3,000. עלות הקמת מתחם הספורט המתוכנן צפויה לעמוד על כ-150 מיליון שקל בסך הכל.

נתן פלדמן, אדריכל הפרויקט, סקר בפני חברי הוועדה את התוכנית, כאשר החנייה לבאי מתחם הספורט החדש תתבסס על המגרש הסמוך במרכז עינב וגשר הולכי הרגל של תחנת הרכבת. בזמן אירוע לא תתאפשר כניסת כלי רכב למתחם. בין האצטדיון, שיכלול שלוש קומות מעל לקומת הכניסה, מתוכננת רחבה מרכזית. באזורים אחרים במתחם תיבדק האפשרות להציב פודטראקים בזמן האירועים. בתכנון הארנה נקבע כי יתאפשר קיפול היציעים על מנת לקיים הופעות מוזיקה, ומלבד חדרי הלבשה ייבנו חדרי חוגים, מזנונים, חדרי שירות ועוד.

לאחר אישור התוכנית בהצבעה פה אחד, הוחלט כי התוכנית תאושר בכפוף לתיקונים הבאים: בחינת תכנון אזור הרחבה המרכזית והשטח הדרומי לכיוון שדרות המלאכות, ויצירת שטח פתוח ללא גינון עבור רחבת אירועים והצבת פודטראקים; צמצום השטח המגונן בדופן הצפונית של המגרש לטובת הרחבת החניון; הצגת תכנון לחניה גם בכניסה הדרום-מזרחית, בשטח הצמוד לחניון האוטובוסים הקיים. עוד נקבע כי "יש לבחון תנועתית את ההיתכנות ליציאת חירום מהחלק הצפוני של המגרש, ויש להציג פתרון לנראות הקיר הדרומי והצפוני של האצטדיון לכיוון שדרות המלאכות/כביש431.

כתבות נוספות

הזינוק של מגה אור

מניית חברת הנדל"ן המניב משילת, לאחר כניסתה לתחום חוות השרתים, נסקה ב-131% מתחילת השנה והחברה נכנסה למדד ת"א 35

בשורה התחתונה: השיג את התוצאה

למרות שכל התנאים היו נגדו, ואחרי סיבוב שני חלש במיוחד, ארז בנודיס חתום על ההישרדות בעונת הבכורה של עירוני מודיעין בליגה הלאומית, וחושף האם יישאר לעונה נוספת

לא מחכה למדינה

לבניה רייכננברג ממודיעין נמאס מהתחבורה הציבורית הלא יעילה, והוא יזם פיילוט שיתחיל בשבוע הבא ויספק הסעות לתחנת הרכבת בעלות סמלית

לא מחכה למדינה

לבניה רייכננברג ממודיעין נמאס מהתחבורה הציבורית הלא יעילה, והוא יזם פיילוט שיתחיל בשבוע הבא ויספק הסעות לתחנת הרכבת בעלות סמלית

המשך קריאה »