הזמר המפורסם שהיה מעורב הלילה (שלישי) בתאונה בנתיבי איילון בעת שנהג שיכור הוא גידי גוב, ששוחרר בערבות בתום חקירה ורכבו הוחרם בידי המשטרה.
גוב פגע אמש במספר כלי רכב בנתיבי איילון, וגרם לפציעתם באורח קל של חמישה אנשים שפונו לקבלת טיפול רפואי. מבדיקת המשטרה עולה כי ריכוז האלכוהול בגופו עמד על כ-300 מיקרוגרם, הרבה מעבר למותר בחוק.
עד ראייה שנכח במקום סיפר הבוקר לאתר וואלה!: "ראינו אותו מתפרע בכביש והיינו בהלם לגלות מי הנהג. לא היינו מצפים בחיים שאחד כזה יעלה על ההגה שיכור. לפי איך שהוא התנהג היה ברור שהוא תחת השפעת אלכוהול, ורק בנס לא היו נפגעים רבים יותר".
גוב עצמו אמר במהלך חקירתו כי "סיימתי הופעה לפני זמן קצר, עליתי על איילון ואיבדתי שליטה. שתיתי אלכוהול, אבל לא הרבה". הבוקר הוא צפוי להגיע לשימוע בפני קצין תנועה, כאשר ככל הנראה רישיונו ייפסל ל-60 יום.