כוכב הרשת ממודיעין והיח"צ שהסתבך

כתבי מודיעין News
משה כורסיה, בנו של ראש האולפנה במודיעין, העלה סרטון בו שיבח את שר האוצר, אולם לא ציין כי קיבל תשלום על כך
צילום: רשתות חברתיות

לאחר פרסום הכתבה בה נחשף כי שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הציע תשלום למשפיעני רשת עבור סיקור חיובי של פעילות משרדו, התברר כי אחד מהמשפיענים שלכאורה קיבלו תשלום הוא משה כורסיה ממודיעין, בנו של ראש האולפנה הרב אשר כורסיה.

על פי הפרסום, באמצעות משרד יח"צ הוצע למשפעיני רשת להשתתף בפרויקט, שאף כלל דרישה מפורשת להודות באופן מפורש לשר האוצר על פעילות משרד האוצר. סרטוני המשפיענים החלו לאחרונה להציף את הרשתות החברתיות, והתגובות הזועמות לא איחרו לבוא.

בסרטון שהעלה כורסיה, כוכב רשת וזמר שאף נמצא בשירות מילואים פעיל, הוא הודה לשר: "סמוטריץ' לא רואה בעיניים. אפשר לאהוב ואפשר לא לאהוב את הבן אדם הזה, אבל מה שהוא עושה למילואימניקים שלנו – חסר תקדים". כורסיה לא טרח ליידע את עוקביו כי עבור הסרטון הזה הוא קיבל לכאורה תשלום.

לאחר שמחק את הסרטון מעורר המחלוקת מסר כורסיה בתגובה לאתר וואלה!: "איזה בלגאן. מטרתי ברשת היא לעשות טוב, שנהייה מאוחדים. ניסיתי לתווך הטבות למילואימניקים, לא מעניינת אותי פוליטיקה, הכי מעניינים אותי זה המילואימניקים שלנו. אז אם הדבר הזה עושה יותר נזק מתועלת אני בוחר להוריד את הסרטון הזה ולפנות למשרד האוצר ולבקש שאת הכסף שתכננו לתת לי שייתנו אותו למילואימניקים".

עוד הוסיף כורסיה בתגובתו כי "מאחל לכל החיילים שלנו שיחזרו בשלום, שהשם ישמור אותם, שישמרו אחד על השני ושיהיו לנו בשורות טובות. שנתעסק במה שחשוב באמת, שנזכור מי האויב האמיתי שלנו".

כתבות נוספות

אותו מקום, אבל חדש

מנהלי סניף לנדוור ברעות שנסגר השיקו כעת באותו מיקום מסעדה חדשה, בקונספט של ביסטרו ים-תיכוני לא כשר

כבוד לעיר גם מעבר לים

נבחרת הרובוטיקה של אורט עירוני ד' במודיעין זכתה בשני פרסים בתחרות הבינלאומית שנערכה השנה בקנדה

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המשך קריאה »

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

המשך קריאה »