סמוטריץ' נגד עסקת החטופים

כתבי מודיעין News
שר האוצר התראיין הבוקר לרדיו "קול ברמה וטען כי עסקה חלקית פוגעת בביטחון המדינה
צילום: ויקי4800, ויקיפדיה

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' התראיין הבוקר ברדיו "קול ברמה", והביע את התנגדותו למתווה המסתמן לעסקת החטופים החדשה.

סמוטריץ' אמר כי "היא לא טובה ולא משרתת את המטרות והאינטרסים של מדינת ישראל במלחמה, וגם לא את החזרת החטופים, כי בסוף מדובר על עסקה חלקית". עוד הוסיף שר האוצר כי "חמאס בשפל הגדול ביותר מאז תחילת המלחמה. זה לא הזמן להעניק לו חבל הצלה, זה הזמן להמשיך לכתוש וללחוץ אותו כדי שיחזיר את החטופים, אבל בעסקת כניעה שלו ולא שלנו. עסקאות שבהן אנחנו משחררים מאות מחבלים רוצחים שחוזרים לרצוח יהודים, עסקאות שבהן אנחנו יוצאים מצפון הרצועה ונותנים למיליון עזתים לחזור לשם ולמוסס הישגים שנקנו בדמים מרובים, זאת שגיאה קשה. אם לא היינו מדברים עם חמאס אלא רק רואים אותו דרך כוונות ואש של טנקים, מטוסים ולוחמים גיבורים שלנו, החטופים היו כאן מזמן".

עוד אמר סמוטריץ' כי "ראש הממשלה בנימין נתניהו יודע מה הקווים האדומים שלנו, יש לנו השפעה גדולה על מהלכי הממשלה. אני גאה ביכולת לנהל דיונים עניינים, רק חמור לא משנה את דעתו. רק דבר אחד עומד לנגד עיניי – מה שטוב למדינת ישראל, וכרגע מדובר בעסקה אחרת ולא כזו שמשרתת את ביטחון המדינה ולא את השבת כל החטופים. זה בעייתי בעיניי להחליט מי כן יחזור ומי לא".

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »