מסתערים על הכבש

כתבי מודיעין News
בתוך מספר דקות נמכרו כל הכרטיסים לחמשת מופעי האיחוד של "הכבש השישה עשר"
צילום: רשתות חברתיות

16 דקות בלבד חלפו מאז פתיחת מכירת הכרטיסים למופעי האיחוד של "הכבש השישה עשר" עד שאזלו כרטיסים, ובהפקה הודיעו הבוקר כי היום אחר הצהריים יוכרזו מועדים להופעות נוספות.

קרוב ל-50 שנים לאחר השקת האלבום המיתולוגי הודיעו ארבעת הזמרים שהשתתפו בו – יהודית רביץ, דיויד ברוזה, גידי גוב ויוני רכטר – כי יקיימו מופע משותף בהיכל התרבות בתל אביב בסוף ינואר, כאשר המחירים ינועו בין 229-400 שקל.

עוד נמסר הבוקר כי במופע תשולב הקלטת קולו של יונתן גפן, יוצר האלבום המקורי שהלך לעולמו לפני כשנה וחצי. ממשתתפי המופע נמסר: "יהונתן היה משורר ילדים נצחי שהצליח לטשטש את הגבולות בין עולם הילדים למבוגרים. ככל שאנחנו מתקדמים בתהליך החזרות, אנחנו מבינים עד כמה הטקסטים שלו משמעותיים, איכותיים ושורדים את הזמן שעבר מאז שנכתבו. הופתענו מהעוצמה שבה התקבלה הידיעה על עצם קיום המופע, ומצפים מאוד לפגוש את הקהל".

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »