"רונאלדו, תפרוש כבר"

כתבי מודיעין News
לאחר החמצת ענק שעלתה לקבוצתו הסעודית בהדחה מליגת האלופות של אסיה, הכוכב הפורטוגלי ספג ביקורת קשה
צילום: ויקיפדיה

כריסטיאנו רונאלדו, אחד מגדולי השחקנים בכל הזמנים, ספג הלילה ביקורת קשה לאחר החמצת ענק שעלתה לקבוצתו הסעודית בהדחה בשלב רבע גמר ליגת האלופות של אסיה.

רונאלדו וקבוצתו אל-נאסר התמודדו מול קבוצת איל-עין, בה משחק הישראלי עומר אצילי, ובדקה ה-61 הגיע רונאלדו לכדור שנהדף משוער היריבה אולם הצליח להחמיץ מול שער חשוף לגמרי. בדו קרב הפנדלים הודחה קבוצתו.

בתקשורת הסעודית לא ריחמו על רונאלדו וכתבו כי: "רונאלדו איכזב את אמו שנכחה ביציע עם החמצה מזעזעת. נראה שהגיל עושה את שלו. זה הזמן לפרוש".

גם בספרד נדהמו ולא החמיצו את ההזדמנות ולהשמיץ את הכוכב: "זו ההחמצה הכי גדולה בקריירה שלו – מול שער ריק. צריך לראות כדי להאמין. זה לא היה היום שלו, אבל חבריו לקבוצה גררו את המשחק להארכה", נכתב בעיתון מארקה ממדריד, ואילו בעיתון ספורט מברצלונה נכתב: "רונאלדו היה הגיבור הטרגי של המשחק. החמצה שערורייתית והכי גדולה בקריירה שלו".

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות