רשת דיסקרט בקמפיין לעידוד הייצור בישראל

כתבי מודיעין NEWS
2018-05-03 01:00:00
2018-05-03 01:00:00

"הקמפיין מדגיש את החשיבות הרבה לתוצרת כחול לבן בישראל. אנו, בחברת דיסקרט, מאוד גאים בהיותנו חברה ישראלית המייצרת ומעצבת בישראל"

(צילום: גיא כושי ויריב פיין)

דיסקרט, רשת האופנה לנשים המייצרת ומעצבת בישראל, עלתה בקמפיין לרגל 70 שנה למדינה, לקידום המודעות למוצרים מתוצרת ישראל. דיסקרט, המפעילה 59 סניפים בפריסה ארצית, לרבות סניף דיסקרט במודיעין ישפרו סנטר, עלתה בקמפיין כדי לקדם את המודעות לחשיבות הייצור בישראל ובמטרה לחזק מותגים ישראלים מתוצרת כחול לבן. קורין גדעון, הפרזנטורית של הרשת, מובילה את הקמפיין ומציגה פריטים נבחרים מהקולקציה. 

ג'קו גבאי, מנכ"ל ובעלים רשת דיסקרט: "הקמפיין מדגיש את החשיבות הרבה לתוצרת כחול לבן בישראל. רוב חברות האופנה הפועלות בארץ מייצרות מחוץ לגבולות ישראל, דבר שאמנם מוזיל את העלויות אך גם מוזיל את האיכות. אנו, בחברת דיסקרט,  מאוד גאים בהיותנו חברה ישראלית המייצרת ומעצבת בישראל".

רשת דיסקרט נוסדה לפני למעלה מ-30 שנים ומנהלת 59 סניפים. דיסקרט מעצבת ומייצרת את הקולקציה בישראל, כאשר בכל פריט מושקעת אהבה ומחשבה והקפדה בלתי מתפשרת על סטנדרטים גבוהים. רשת דיסקרט מפעילה סניפים בכל רחבי הארץ ובנוסף מנהלת אתר מכירות. דיסקרט מייצרת עבור נשים במידות 38-48 המעוניינות בפריטי אופנה המתאימים באופן מושלם לגוף הנשי, בין אם מדובר בשמלות נשים, מכנסיים, חצאיות, ג'קטים או עליוניות.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות