לאן אתה רוצה לנסוע?

יהודה גולן

סקר התחבורה הגדול של מודיעין יוצא לדרך והוא יחל בתושבי שכונת הנביאים.

בעוד כשנה יוקם מסוף התחבורה העירוני בכיכר התחבורה הראשית של העיר. אירוע זה עתיד להביא לשינוי בדפוסי ומסלולי התחבורה הציבורית ולכן, כחלק מהיערכות העירייה לקראת תהליך זה ובמטרה לבצע שינויים במערך התחבורה הציבורית העירוני ולשדרג את המערך התחבורה העירוני והבינעירוני ובכדי ללמוד את צרכי התחבורה של התושבים, עדכנה השבוע העירייה על תחילת הסקר.

הפנייה לתושבים נעשית באמצעות שיחת טלפון מקדימה לבתי התושבים, כאשר בשיחה יציג הסוקר את עצמו ואת מטרת הסקר ולאחר תיאום טלפוני יגיע סוקר לבתי התושבים. בפגישה ישאל הסוקר שאלות כלליות שנוגעות לבני הבית, יבקש מידע על הרגלי הנסיעה שלהם, על העדפותיהם ושביעות רצונם מהתחבורה הציבורית הקיימת בעיר וכן ישאל שאלות נוספות, שמטרתן להבין את הצרכים התחבורתיים של בני הבית.

ראש העיריה חיים ביבס הסביר: "בימים אלה אנחנו נמצאים בעיצומן של העבודות להקמת מסוף תחבורה עירוני בעיר. פתיחת המסוף תיצור מציאות תחבורתית חדשה בעיר ולמעשה תביא לשינוי מערך התחבורה הציבורית בעיר. מתוך מטרה לייעל ולשפר את מערך התחבורה הציבורית החלטנו על קיום סקר תושבים שיאפשר לנו לשמוע ממקור ראשון מה התושבים צריכים. אני סמוך ובטוח שיחד עם התושבים נצליח ליצור מערך תחבורה ציבורית איכותי".

צילום אינגריד מולר

כתבות נוספות

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

נורות האזהרה נדלקו

אחרי שקבוצת הכדורסל המאוחדת של מודיעין השיגה ניצחון ראשון והיסטורי, הגיעה השבוע תבוסה קשה נוספת

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

המשך קריאה »

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

המשך קריאה »