שוברים את השוק: עוד שתי הגרלות במסלול "מחיר למשתכן"

יהודה גולן
2015-10-13 01:00:00
2035-11-19 01:00:00

חברת האחים אוזן סיימה בשבוע שעבר את הליך ההגרלה שבוצע לגבי הנרשמים לפרוייקט החברה בשכונת הציפורים, בדירות בנות שלושה חדרים במסלול "מחיר למשתכן". בסוף השבוע שעבר נשלחו מכתבים לזוכים. ביום רביעי השבוע תתחיל ההגרלה לדירות ארבעה חדרים של החברה.

יאיר מימון, סמנכ"ל השיווק של החברה, סיפר כי "היתה הצלחה גדולה להגרלה והשבוע אני אתחיל לזמן את הזוכים לחתום על חוזים לרכישת הדירות. חברת האחים אוזן תבנה בשכונת הציפורים 29 דירות בשטח של 85 מטרים רביעים ובמחירים של 1.1 מיליון שקל".

גם חברת אלמוג כ.ד.א.י (הבאה בתור לביצוע ההגרלות) הודיעה השבוע על פתיחת הרישום להגרלה, של 31 יחידות דיור הנבנות על ידה בשכונת הציפורים במסגרת תכנית "מחיר למשתכן". ההגרלה של אלמוג כ.ד.א.י תהיה השלישית מבין חמש הגרלות ובסך הכל כוללת תכנית "דיור למשתכן" במודיעין 168 יחידות דיור בשכונת הציפורים בעיר במחיר מוזל. בחודשים הקרובים צפוי להתפרסם רישום לשתי הגרלות האחרונות, של חברות זילברמינץ ופרץ בוני הנגב.
אלמוג כ.ד.א.י התחייבה למכור בשכונת הציפורים 17 יחידות דיור בנות שלושה חדרים בגודל 85 מ"ר, במחיר של 542.581 אלף שקל, ועוד 14 יחידות דיור כאלו ב-805.780 אלף שקל. כלומר – אפשר לזכות בהגרלה באותה דירה (מוזלת) בהפרש של כרבע מיליון שקל.

ההרשמה מתבצעת במשרדי החברה במרכז הקבלנים, מול בניין העירייה. ההרשמה פתוחה בכל יום בין השעות 10:00 ועד 16:00 ובימי שישי בין השעות 10:30 ועד 12:30. לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפון 5004* ובאתר החברה, שם מופיעים פרטי התוכנית והדירות המוצעות במסגרת המבצע.

בתחילה דרשה החברה כי במעמד ההרשמה להגרלה תימסר המחאה (צ'ק רגיל) על סך 3,000 שקל כדמי הרשמה, שיחושבו כחלק ממחיר הדירה לזוכים (ההמחאה שתוחזר לנרשמים שלא זכו). בעקבות פניית העירייה ותושבים החליטה החברה שלא לגבות דמי רישום להגרלות.

בתנאי ההגרלה נקבע כי הזוכים אינם רשאים למכור את הדירה במשך עשר שנים מיום קבלתה ואינם רשאים להשכיר את הדירה במשך חמש שנים מיום קבלתה.

ראש העיריה חיים ביבס אמר: "העירייה עושה את מירב המאמצים כדי לאפשר לצעירים תושבי העיר לבנות כאן את ביתם. פרויקט דיור למשתכן הוא אחד הפרויקטים החשובים ליצירת פתרונות לדיור לטובות זוגות צעירים. אנחנו נעשה כל מאמץ, הן כעיריית מודיעין מכבים רעות והן כמרכז שלטון מקומי שפרויקט זה ימשיך להתקיים גם בשכונות העתידיות באמצעות תמהיל נכון של דיור למשתכן ומחיר מטרה, דבר שיאפשר לילדים שלנו למצוא דירה זולה בעיר בה גדלו".

חבר המועצה אלעד שמעונוביץ, מחזיק תיק הצעירים, אמר: "פרוייקט דיור למשתכן בעיר ממשיך להתקדם וההגרלה השלישית היא האטרקטיבית ביותר במחירי הדירות הנמוכים ביותר בשכונה – כמעט שליש ממחיר השוק כיום של דירת שלושה חדרים בעיר. לכן אנחנו צופים ביקוש גדול מאוד ברישום להגרלה".

(צילום ארכיון)

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

הביזנס שלו

אם ביבי לא היה פוליטיקאי בחסד עליון, ואני מדגיש פוליטיקאי ולא מדינאי, אני מניח שהוא היה אחד משחקני המפתח בתיאטרון "הבימה"

סיפורי סבתא

שני צעירים תושבי מודיעין משיקים מיזם חדש המאפשר למשפחות לתעד את סיפורי החיים של הסבים והסבתות באמצעות פודקאסט מצולם, כאשר המראיינים הם הנכדים

מצווה ושכרה בצידה

תלמידי בית הספר לחינוך מיוחד גוונים סיימו את שנת הפעילות התעסוקתית שלהם בסניף יד שרה בעיר וסיפרו: "עזרו לי להתגבר על קשיים רבים"

הביזנס שלו

אם ביבי לא היה פוליטיקאי בחסד עליון, ואני מדגיש פוליטיקאי ולא מדינאי, אני מניח שהוא היה אחד משחקני המפתח בתיאטרון "הבימה"

המשך קריאה »

סיפורי סבתא

שני צעירים תושבי מודיעין משיקים מיזם חדש המאפשר למשפחות לתעד את סיפורי החיים של הסבים והסבתות באמצעות פודקאסט מצולם, כאשר המראיינים הם הנכדים

המשך קריאה »

מצווה ושכרה בצידה

תלמידי בית הספר לחינוך מיוחד גוונים סיימו את שנת הפעילות התעסוקתית שלהם בסניף יד שרה בעיר וסיפרו: "עזרו לי להתגבר על קשיים רבים"

המשך קריאה »