יריית הפתיחה של בחירות 2015?

אור בן דוד
2014-12-09 00:00:00
2018-02-26 00:00:00

הוא בדרן וקומיקאי לא צעיר, אך מרבה לצוץ בתקופות של בחירות עם גירסאות חדשות לאותו שיר בשם "תקועים בפקק" ולחדש את המילים על אותו שוטר תנועה שמנסה לכוון את המדינה/הפוליטיקאים שלנו אך אוזלת היד מובילה לתוצאות כאוטיות. מוכר לכם?

לגירסת 2015 רתם אפוטה את גבי זוהר וישראל דיין ללחן ולמילים, שעם קריאתן נראות הרבה יותר מעניינות ומשעשעות ובו זמנית ציניות ופוצעות מאשר בביצוע עצמו, שניכר כי לא השקיעו בו מספיק זמן אימונים וחזרות. כנראה כי אפוטה וחבריו רצו להיות הקטר של רכבת הקטעים המוזיקליים שיצאו בחודשים הקרובים סביב הנושא.

הזמרת רויטל טופול בליווי נגן הבוזוקי רוניוס לא מביאים תוצאות שעונות על הדרישות המקצועיות שכתב שורות אלה מחפש כשאוזנו צדה שיר או "ביקורת" בביצוע מוזיקלי, הם נחמדים ותו לא, ואין זה מספיק. הקליפ מאידך, נראה כל כך לא רציני וחובבני שיש שם קטע. מכוון או לא זה יוצא משעשע וביקורתי כאחד כשנשזרים להם קטעי חיקוי של לויס אפוטה כחלק ממילות השיר הטיפה מסורבל עם קטעים "קומיים" מישיבות הכנסת האחרונה, ויש מספיק מהם. רק מה שלא הבנתי אם זה נעשה בכוונה או מטעמי תקציב –  מדוע לא הורידו את הכתוביות בעברית מהקטעים מערוץ הכנסת? לדור הצעיר של היום גם ככה ישנה קליטה בערך כמו של גור כלבים היפראקטיבי אז איך תצפה מר אפוטה שיתמודדו עם שיר וגם עם כתוביות לא קשורות?!

לסיכומו של דבר הקטע "תקועים בפקק" הוא חביב אך לא מקצועי ויכל להיות הרבה יותר קוריוז ומוצלח אם היו משקיעים בו יותר זמן וחבל שכך. נראה אם הווידאו הנלווה הכה "איכותי" יתפוס כגאג ויראלי כמו שירי בת מצווש שצצים אינספור ברשתות החברתיות.

(צילום פרטי)

כתבות נוספות

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »