4 מרכיבים + 5 דקות הכנה, וגם אתם יכולים להתפנק עם ספל סחלב מחמם גוף ונפש. אל תוותרו על הפתעת השוקולד בתחתית הספל: מערבבים את הסחלב בין לגימה ללגימה, והשוקולד נמס לתוכו. שיהיה לכם מותק של חורף…
4 מנות
4 כפות קורנפלור
8 שקיות קטנות אבקת סוכרלוז "סוגת"
1 ליטר חלב
8 קוביות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
אם רוצים: עוד 2-1 קוביות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר, לקישוט
פינוק מתוק וחם. (צילום יח"צ)
- בסיר מערבבים קורנפלור וממתיק. מוסיפים רק כוס אחת מהחלב וטורפים עד שאין גושים. טורפים פנימה את יתרת החלב.
- מחממים על אש בינונית תוך כדי טריפה, עד לרתיחה (זהירות שלא יגלוש!) ומסירים מהאש.
- מניחים 2 קוביות שוקולד ללא סוכר בתחתית כל ספל. מוזגים מעל את הסחלב החם ומגישים מיד (עם מעט שוקולד מגורר מעל, אם רוצים).