אישה בהריון מתקדם שלחה יד בנפשה

יהודה גולן
2014-08-10 01:00:00
2014-08-10 01:00:00
אשה בשנות השלושים לחייה התאבדה אמש (מוצאי שבת) במודיעין. בדירתה נמצא מכתב שהשאירה אחריה. האישה שלחה יד בנפשה ביריה. גם העובר מת.
סמוך לשעה שבע בערב נשמעו קולות ירי מהדירה (בכתובת המצויה במערכת). צוות איחוד הצלה שהוזנק הגיע ראשון למקום עם רופא ופראמדיקים לדירה, שם מצאו את האישה כשהיא שרועה על הרצפה ירויה בחזה ובמצב קשה כשרובה מוטל לצידה.
צוות הפראמדיקים והרופא החל לבצע באישה נסיונות החייאה. הם הבחינו במהירות כי היא נמצאת בהריון. המאמצים לא צלחו ומותה נקבע במקום.
אורן קיינר, אחד הפראמדיקים של איחוד הצלה, סיפר ל'מודיעין ניוז' כי "בשלב מסויים שקלו אנשי הצוות הרפואי שאליהם הצטרפו גם אנשי מד"א, לנסות ולהציל את העובר, אולם מאחר והאישה היתה כעשר דקות בלי דופק ובלי נשימה, לא היה כבר סיכוי להציל את העובר, שנפטר גם הוא".
תוך כדי מאמצי ההחייאה הגיעו למקום גם שוטרי תחנת מודיעין שפתחו בחקירת המקרה ותיחקרו קרוב משפחה שהיה בבית. בעלה של האישה לא היה במקום. לאחר זמן מה במהלך סריקות שבוצעו בבית התגלה מכתב ההתאבדות.
 
(צילום ארכיון)

כתבות נוספות

מעצמה אווירית

שלוש חברות כלי טיס בלתי מאויישים ממודיעין נכללו בדוח חדש שדירג את 100 החברות הגדולות בעולם בתחום: אלביט במקום ה-5, אירונאוטיקס (26) ופרספטו (29)

מעצמה אווירית

שלוש חברות כלי טיס בלתי מאויישים ממודיעין נכללו בדוח חדש שדירג את 100 החברות הגדולות בעולם בתחום: אלביט במקום ה-5, אירונאוטיקס (26) ופרספטו (29)

המשך קריאה »

הכשרות דיגיטליות נגישות לכל אחד

מהן הכשרות דיגיטליות וכיצד הן פועלות? הכשרות דיגיטליות מתייחסות לפרסומים על גבי פלטפורמות מקוונות המאפשרות למשתמשים ללמוד כלים ומיומנויות חדשות מרחוק. הכשרות אלו כוללות קורסים

המשך קריאה »