"הפגנת המיליון"

יהודה גולן
2014-03-03 00:00:00
2014-03-03 00:00:00

העיר מודיעין היא זו שתספוג את מסת כלי הרכב הגדולה שתעבור כאן בשל "הפגנת המיליון" של החרדים נגד הגיוס. משעות הבוקר המוקדמות נערכים שוטרי התחנה בצמתים לאורך שדרות החשמונאים כדי למנוע שיבושי תנועה באזור.

כביש מספר 1 ייסגר לתנועת כלי רכב פרטיים כדי לאפשר את תנועת מאות האוטובוסים שיגיעו לירושלים להפגנה. לכן יוסטו כלי הרכב הפרטיים מצומת לטרון לכיוון כביש 443. כלומר – ממש על ציר התנועה המרכזי של העיר: שדרות החשמונאים.

מי שאחראי על המבצע הגדול הוא מפקד משטרת מודיעין, סנ"צ אמיר קליין, שאומר: "אנחנו נערכים לקלוט ולכוון את כמות הרכבים האדירה ויש כבר שוטרים שמוצבים בצמתים כדי לקבל את תנועת הרכבים המסיבית הצפוייה משעות הצהריים".

מי שמארגן את המבצע מההיבט התנועתי הוא קצין התנועה של מרחב השפלה רב פקד רועי שפר, כשההערכה במשטרה היא כי שיבושי התנועה ועומסי תנועה יורגשו בכבישי האזור ובמיוחד בכביש 443 עד חצות הלילה.

(צילום ארכיון)

כתבות נוספות

ארוכה הדרך

אנשי הנדל"ן המקומיים צופים כי אכלוסה של שכונת המעיינות החדשה, שהתוכנית להקמתה הופקדה לאחרונה בוועדה המחוזית, יחל רק בעוד שש עד שמונה שנים

ביבס: "אני לא הולך לשום מקום"

ראש העירייה התייחס השבוע בשיחה עם מודיעין News לפרסומים כי נתניהו מתכוון להציע לו שריון במקום גבוה ברשימת הליכוד לבחירות

ארוכה הדרך

אנשי הנדל"ן המקומיים צופים כי אכלוסה של שכונת המעיינות החדשה, שהתוכנית להקמתה הופקדה לאחרונה בוועדה המחוזית, יחל רק בעוד שש עד שמונה שנים

המשך קריאה »