מכרה את הקנביס לקטינות

יהודה גולן
2013-09-22 01:00:00
2013-09-22 01:00:00

קטינה תושבת מודיעין נעצרה בשבוע שעבר לחקירה בחשד שמכרה סם מסוג קנביס לחברותיה, קטינות אף הן. להפתעת החוקרים התברר להם כי הקטינה קיבלה את הקנביס שמכרה לחברותיה, במסגרת טיפול רפואי שהיא עוברת נגד מחלת הסרטן.

חוקרי תחנת מודיעין גילו את העניין במסגרת חקירת פרשיית סמים בה מעורבים קטינים מהעיר מודיעין, הנחקרת על ידי יחידת הנוער בתחנה.

הקטינה גילתה לחוקרי הנוער כי בשלושה מקרים נוספים היא נתנה לחברותיה 'שאכטות' מהקנביס הרפואי, וכן גילתה להם את פרטיה של  קטינה נוספת שנהגה למכור סמים לתושבות העיר.

בלשי המשטרה הסבירו לקטינה את חומרת מעשיה, היא הביעה חרטה ושוחררה בתום חקירתה עם הגבלה האוסרת עליה ליצור קשר או להתקרב לקטינות שלהן מכרה את הסם וליתר המעורבים בפרשייה.

ובעניין דומה: שוטרי תחנת מודיעין לכדו בשבוע שעבר קטין ובוגר באזור הפארק שברחוב ציפורנית בעיר, בחשד לאחזקת סם. המקרה אירע סמוך לשעה אחת עשרה וחצי בלילה כשהשוטרים הבחינו בשניים, כשאחד מהם השליך דבר מה. הם איתרו את החומר שהושלך והוא נלקח לבדיקה בחשד שהוא סם.

צילום דובר המשטרה

כתבות נוספות

מערכת במספרים

שבוע לפתיחת שנת הלימודים תשפ"ז במודיעין: 45 בתי ספר, 162 גני ילדים, 140 כיתות חינוך מיוחד

מתקרבים לסיום

מסילת 431, הפרויקט שיחבר את מודיעין לערי השפלה, תחובר בשבועות הקרובים, ובינתיים צפויים שינויים בפעילות הקו מהעיר לנתב"ג

"המורים ראויים ליותר כבוד והערכה"

בעוד שבוע יפתחו למעלה מ-26 אלף תלמידי מודיעין את שנת הלימודים החדשה, וראש מינהל החינוך עונה על השאלות הבוערות ומסבירה מדוע ההשקעה הכלכלית בעיר משביעת רצון

מתקרבים לסיום

מסילת 431, הפרויקט שיחבר את מודיעין לערי השפלה, תחובר בשבועות הקרובים, ובינתיים צפויים שינויים בפעילות הקו מהעיר לנתב"ג

המשך קריאה »