סלט בטטה ונענע

השף אלדד דהן (צילום: אילן נח
2037-01-27 02:56:00
2037-01-27 02:56:00

 

חומרים:

4 בטטות קלופות בגודל בינוני

20 גרם שקדים קלויים

חצי כוס צ'ילי מתוק

2 כפות מייפל

2 כפות סוכר חום

1 כפית שום כתוש

חצי צרור עלי נענע קצוצים

מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף :

20 גרם צימוקים בהירים

20 גרם שזיפים

 

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (בערך 2/2 ס"מ),

מוסיפים את הסוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד, אופים בתנור כחצי שעה בחום של 175 מעלות.

לאחר האפיה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע, מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

 

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת

כתבות נוספות

סופו של עידן

אחרי למעלה מ-20 שנות פעילות, עוד מהימים שפעלה בתוך משתלה בשילת, מסעדת גרין האוס סוגרת את שעריה:  "כנראה שהפכנו לפחות אטרקטיביים"

הילד ענק

בזמן שבני גילו מתעצלים לקום בבוקר לבית הספר, עומרי חדד בן ה-13 ממודיעין מתעורר עוד לפני הזריחה ויוצא להתאמן ברכיבה, שחייה וריצה. התוצאה: זכייה באליפות ישראל בטריאתלון

סופו של עידן

אחרי למעלה מ-20 שנות פעילות, עוד מהימים שפעלה בתוך משתלה בשילת, מסעדת גרין האוס סוגרת את שעריה:  "כנראה שהפכנו לפחות אטרקטיביים"

המשך קריאה »

הילד ענק

בזמן שבני גילו מתעצלים לקום בבוקר לבית הספר, עומרי חדד בן ה-13 ממודיעין מתעורר עוד לפני הזריחה ויוצא להתאמן ברכיבה, שחייה וריצה. התוצאה: זכייה באליפות ישראל בטריאתלון

המשך קריאה »