סלט בטטה ונענע

השף אלדד דהן (צילום: אילן נח
2037-01-27 02:56:00
2037-01-27 02:56:00

 

חומרים:

4 בטטות קלופות בגודל בינוני

20 גרם שקדים קלויים

חצי כוס צ'ילי מתוק

2 כפות מייפל

2 כפות סוכר חום

1 כפית שום כתוש

חצי צרור עלי נענע קצוצים

מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף :

20 גרם צימוקים בהירים

20 גרם שזיפים

 

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (בערך 2/2 ס"מ),

מוסיפים את הסוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד, אופים בתנור כחצי שעה בחום של 175 מעלות.

לאחר האפיה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע, מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

 

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת

כתבות נוספות

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

נורות האזהרה נדלקו

אחרי שקבוצת הכדורסל המאוחדת של מודיעין השיגה ניצחון ראשון והיסטורי, הגיעה השבוע תבוסה קשה נוספת

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

המשך קריאה »

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

המשך קריאה »