ציון נכשל

גיל ח' עמית

עוד מתחרה פוטנציאלי לווטסאפ שמצליח למדי לאחרונה, לפחות במספר ההורדות, הוא SOMA שמנסה להעתיק את הווטסאפ באופן מלא ולשפר עליו. האם היא מצליחה? ובכן, היתרון המרכזי אמור להיות ש"סומה" היא חינמית לנצח. ווטסאפ, כידוע, דורשת תשלום של דולר בשנה.

לא בדיוק הון עתק וגם לא תשלום חובה (גם אם לא תשלמו תמשיכו לקבל שירות). סומה אמורה להיות מאובטחת יותר ומוצפנת, לאפשר שיחות וידאו ב-HD ולהיות מהירה יותר מווטסאפ. בפועל הביקורות מדווחות על איטיות וחוסר יעילות. הביקורת שלי מדווחת בעיקר על היעדר משתמשים אחרים… לפחות את הלוגו העתיקו יפה.

(צילום יחצ)

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »