מאות מתושבי מודיעין השתתפו במוצאי יום העצמאות במסיבה בבר הפטריקס במע"ר, שכל הכנסותיה מיועדות לשיקומו של רותם מנסנו, הדי.ג'יי שנפצע באורח קשה בפיגוע הירי ברחוב דיזנגוף בתל אביב לפני למעלה מחודש.
מאחורי היוזמה עמדו חן בן יחזקאל ואיציק גוטצייט, שסיפר השבוע: "את רותם אני מכיר כבר 20 שנה, הוא כמו אח קטן שלי. זה היה מאוד מטלטל. הרגשנו שאנחנו בסוג של חלום בלהות".
על הרעיון למסיבה סיפר השבוע גוטצייט: "אנחנו עושים מסיבות בעיר לגילאים שלנו, שלושים פלוס, ואמרנו למה שלא ניקח את המנוע הזה ונקדיש אותו לרותם. רצינו לגייס את הקהל שלנו לתהליך השיקום המסובך והארוך של רותם. אני חושב שזה גם בא מהמקום שדווקא בתקופה כזאת, שדואגים לפלג אותנו, רצינו לעשות משהו מאחד ומקרב לבבות. עם ישראל מצוין בלהיות ביחד בעיתות משבר, והיה חסר לנו הביחד הזה. רותם גרם לנו להיות ביחד למען המטרה הזאת".
מה שלום רותם בימים האלה?
"רותם מתקדם, אבל כמו שהוא אומר, הוא מתקדם אחוז אחד ביום, שזה אומר 365 אחוז בשנה. זה המצב שהוא נמצא בו וזה מבורך. העיקר שתהיה התקדמות. אני נמצא בקבוצת ווטסאפ של כל החברים והמשפחה שלו, וכל סרטון שלו שמעלים מהפיזיותרפיה אנחנו בעננים. ביום הזיכרון האחרון רותם התעקש לעמוד בצפירה בעזרת מכשיר מיוחד, וכולנו היינו עם דמעות בעיניים. אנחנו לא משאירים אותו לבד".
למה ישמש הכסף שנאסף?
"אנחנו לא יודעים מה יוליד יום, אבל אם זה הנגשת הבית או שיפוצו, רכב מתאים, טיפולים מיוחדים וניתוחים שמקווים שלא יהיו. הפגיעה שלו היא בעמוד השדרה והכסף הוא עבור כל דבר שהוא יצטרך. המטרה היא ליצור מצב שהוא לא יצטרך לדאוג לכסף בתקופה הזאת".