פסטיבל חדש בא לעיר

כתבי מודיעין NEWS
עיריית מודיעין משיקה בחול המועד סוכות את פסטיבל "ניצוצות", שישלב בין אומנויות הבמה למיצגי תאורה, וידאו, פירוטכניקה ועוד, ויתקיים במשך שלושה ערבים במע"ר
צילום: דוברות העירייה

אחרי שנים בהן חגגה מודיעין בסוכות עם פסטיבל הקרקס הבינלאומי, ואחרי שתי שנות הפסקה בשל משבר הקורונה, מרעננת כעת עיריית מודיעין ומשיקה פסטיבל חדש.

במשך שלושה ערבים בחול המועד סוכות יתקיים בעיר פסטיבל "ניצוצות", בשדרה המרכזית במע"ר, שישלב אין אומנויות הבמה (תיאטרון, מחול ואקרובטיקה) לבין מיצגי תאורה, הקרנות וידאו, פירוטכניקה ועוד. בין היתר יארח הפסטיבל את קבוצת PYROTERRA מצ'כיה במופע להטוטנות אור ו-וידאו מסונכרן, בכורה של מיצג וידאו-מאפינג שיוקרן על קירות מוזיאון מורשת החשמונאים, מופע SITE SPECIFIC של לוליינות ולייזר העושה שימוש באחד הבניינים שבמרכז העיר, מופע תופי קודו יפניים, מסיבת רחוב מוארת המלווה בסט אלקטרוני המבוצע בלייב, ועוד מיצגים, תהלוכות והפתעות המותאמים לכל הגילים, כאשר הכניסה לקהל הרחב חופשית.

ראש עיריית מודיעין, חיים ביבס, אמר: "השנה אנו חוגגים את חג סוכות בענק ומחזירים אלינו את פסטיבל סוכות לכל המשפחה, עם תכנית מושקעת והרבה חשיבה, כדי שאלפי התושבים והמבקרים ייהנו מפסטיבל חדשני, תוסס, חווייתי ומסקרן במרכז העיר שלנו. אני מזמין את כולם וכולן לבוא ולחגוג איתנו באווירה מודיעינית מיוחדת ולשמוח ביחד".

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »