להרגיש את העיר דרך הרגליים

כתבי מודיעין NEWS
סיורי החוויה המודיעינית חוזרים גם השנה, ובתוכנית סדנת צילום, סיורי צפרות ואפילו סדנת ציור
צילום: דוברות העירייה

עם סיומה של תקופת חגי תשרי יחזרו לפעילות סיורי החוויה המודיעינית, עם תוכנית עשירה ובהובלת מוזיאון מורשת החשמונאים העירוני.

ביום חמישי הקרוב יתקיים האירוע הראשון – סדנת צילום בסמרטפון בגבעת התיתורה, בהדרכתה של ניצן שטרוג ובעלות של 20 שקל. נקודת המפגש תהיה בכניסה לגבעה מרחוב כליל החורש.

סיורים נוספים יתקיימו בתקופה הקרובה בעקבות נדידת הציפורים המסיבית, העוברת ממש מעל לעיר. במסגרת סדרת סיורי צפרות תוכלו ללמוד איך מבדילים בין שרקרק לשלדג, ואיך בכלל אפשר לספור ציפורים נודדות. הסיורים יתקיימו בהנחיית הצפרית יהודית קאופמן, ומומלץ להביא איתכם משקפת. הסיור הראשון ייצא לדרך ביום שישי הקרוב בשעה 07:30, ונקודת המפגש תהיה בתחנת הדלק שבכניסה ליער בן שמן, בפארק הטכנולוגי. עלות ההשתתפות תעמוד על 50 שקל. סיור צפרות נוסף ייערך ב-26 באוקטובר בשעה 16:00. עלות ההשתתפות בשמונת המפגשים בסדרה תעמוד על 350 שקל.

לחובבי הציור תתקיים ב-20 באוקטובר, בבית הכנסת החשמונאי העתיק (אום אל עומדאן), סדנת ציור והתנסות בטבע בצבעי אקריליק על קנבס, בהדרכת דורית קינד סמרה. עלות ההשתתפות היא 20 שקל, ונקודת המפגש נקבעה לרחוב ראובן הסמוך. לפרטים המלאים ולהרשמה ניתן להיכנס לאתר מוזיאון מורשת החשמונאים.

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »