התקומה שלה

כתבי מודיעין NEWS
שמונה שנים לאחר נפילתו של בנה במהלך מבצע צוק איתן, השיקה השבוע לימור כהן תערוכת צילומים חדשה באולם עינן
צילום: פרטי

כמעט שמונה שנים חלפו מאז נפל בנה, סרן נתן כהן, במהלך מבצע צוק איתן, השיקה השבוע אימו לימור תערוכת צילומים חדשה באולם עינן בקניון עזריאלי.

הצילומים של כהן חושפים את התמודדותה עם השכול, בדרכה האופטימית, ומלווים את חייו של בנה המנוח לכל אורכם, בנוסף לרגעים להם כבר לא יזכמה כמו רגע שבירת הכוס בחתונה.

השבוע סיפרה כהן: "כשהצטרפתי שלא מבחירה למשפחת השכול לימדו אותי כיצד להתנהג ולהתמודד עם השכול, שנפל עלי כרעם ביום בהיר. הפרויקט הזה מלווה בשני מסרים בהם בחרתי להתמקד בחיים שלי ושל משפחתי: להסתכל על חצי הכוס המלאה ותמיד להיות בשמחה. מיד עם נפילתו של בני החלטתי לבחור בחיים, להיות אופטימית, להיות מלאה בתקווה ואמונה, נתינה ושמחה. התמונות בתערוכה מביעות את התהליך שאני חוויתי וחווה כאם שכולה – מחורבן אישי לתקומה אישית".

דליה אוסידון, מנכ"לית עמותת מופעים המנהלת את היכל התרבות מודיעין, הוסיפה: "אני גאה ונרגשת לארח בגלריה שלנו באולם עינן את תערוכת הצילומים של לימור כהן. לימור היא אימא שכולה שבחרה בשמחה, באופטימיות ואמונה והצילומים שלה מבטאים את דרכה מהחורבן לתקומה ומהווים השראה וכוח לכולנו".

התערוכה תוצג עד ל-1 ביוני, בין השעות 18:00-21:00.

כתבות נוספות

מחלץ השבויים מאנטבה נפטר

בסוף השבוע הובא למנוחות תא"ל במיל' דני ארדיטי, שהשתתף במבצע יונתן לצדו של יוני נתניהו והיה לאחר מכן ראש המל"ל

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

מעצר ברמזור

לוחם מג"ב תושב העיר הבחין ברכב עם חלון שבור ועצר את הנהג, שוהה בלתי חוקי פלסטיני

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

המשך קריאה »

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

המשך קריאה »