עמיר בניון, בכיר זמרי מודיעין, עשה לעצמו שם של אחד ש"לא עושה חשבון" ומתבטא כאוות נפשו בנושאים שונים, חלקם שנויים במחלוקת. השבוע פירסם בניון שיר חדש בשם "אחמד אוהב ישראל", שגרם לפחות למעריץ אחד שלו לבטל הופעה – נשיא המדינה ראובן ריבלין.
בניון היה אמור להופיע בבית הנשיא בשבוע הבא. לאחר פירסום השיר (הכולל בין השאר שורות כגון "זה נכון שאני סתם חלאה כפויית טובה") קיבלו מנהליו הודעה מבית הנשיא כי ההופעה מבוטלת.
מבית הנשיא נמסר: "אמירותיו של בניון בעת מתוחה ומסוכסכת זו, גם אם נאמרו מתוך סערת רגשות וכאב רב, אינן מסייעות בלשון המעטה, להרגעת הרוחות, ואינן עולות בקנה אחד עם האחריות הנדרשת ממשכן הנשיא ומכל מוסד המשפיע על הלך הרוח הציבורי – לפעול למען הפגת המתחים וביסוס השותפות בין חלקיה של החברה הישראלית".
למרות הביקורת הרבה על פירסום השיר, בניון לא חזר בו עד לשעה זו.
(צילום יחצ)