חומרים :
קילו דלעת
4 גזרים חתוכים לקוביות
3 ענפים של סלרי חתוך
2 בצלים לבנים חתוכים
5 כוסות מים רותחים
ציר מרק עוף
מלח
פלפל
3 כפות שמן
1 לחם כפרי
מרק כתום בלחם כפרי. (צילום דניאל לילה)
אופן הכנה :
מטגנים את הבצל בסיר עד אשר מגיע לשקיפות ,מוסיפים את הסלארי, בטטה, דלעת כף שטוחה של מלח חצי כף פלפל לבן ממלאים את הסיר במים עד אשר כל הירקות מכוסים במים מוסיפים כוס של ציר עוף מרתיחים את הכל , לאחר שהמים רותחים מורידים לאש קטנה ונותנים לזה להתבשל עד אשר הירקות רכים כ-45 דקות , טוחנים את כל התערובות טועמים ומוסיפים תבלינים (מלח פלפל לבן )!