מתכון לקרפים:
2 כוסות קמח
2 כוסות מים או חלב
4 ביצים
1 כף שמן
קורט מלח
1 כף שטוחה סוכר
מערבבים את כל הנוזלים, מוסיפים את כל החומרים היבשים תוך כדי ערבוב (במידה ונוצרים גושים, ניתן לסננן במסננת), מכינים את הקרפים על מחבת.
למילוי:
גבינת שמנת 30%
1 חבילת עירית
סלמון
מלח, פלפל.
לוקחים קרפ, מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת, מסדרים עירית מעל (גבעול שלם) וחתיכות סלמון, מתבלים. מגלגלים את הקרפ לרולדה ומכניסים למקרר לשעה לייצוב. מוציאים מהמקרר, פורסים לפרוסות ברוחב של כ- 2.5 ס"מ ומשפדים על גבי שיפוד.