קרפצ'יו פילה בקר עם רימונים וחמוציות

השף מאיר רוזנברג
2036-11-23 01:31:00
2036-11-23 01:31:00

חומרים

300 גרם פילה בקר מיושן

1 כוס מיץ רימונים טבעי

0.5 כוס ליקר גרנדין

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף חומץ הדרים

0.3 כוס שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

20 גרם בצל עירית חתוך באורך 3 ס"מ

1/2 כוס גרגרי רימונים

1/2 כוס חמוציות

אופן הכנה

1.פורסים את הפילה לפרוסות דקות מאוד.

2.מרתיחים ומרכזים את מיץ הרימונים עם ליקר הגרנדין חומץ בלסמי וחומץ הדרים עד למחצית הכמות ומקררים את הנוזל.

3.יוצקים על פרוסות הפילה 15 דקות לפני ההגשה מעט שמן זית ואת תרכיז הרימונים, מלח והפלפל ומקשטים עם רצועות עירית, חמוציות וגרגרי רימונים.

המתכון באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון גלי כנרת, צילום יגאל לוי

כתבות נוספות

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »