עוף עם פירות יבשים

לירון קרדי, השף של מסעדת פדריק
2014-01-13 14:51:44
2014-01-13 14:51:44

רכיבים:

4 בצלים

10 שוקי עוף

רבע כוס שמן לטיגון

10 משמשים יבשים, ללא חרצן

 15שזיפים יבשים, ללא חרצן

רבע כוס חמוציות

רבע כוס צימוקים שחורים גדולים

 2כפות סילאן

1 כף סוכר חום

מעט מלח

מעט פלפל שחור

1 כף שטוחה קינמון

כ-2 כוסות מים

עוף עם פירות יבשים נוסח פדריק

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפלחים ולטגן בסיר עמוק. 

להוסיף את שוקי העוף, ולטגן קלות.

להוסיף את שאר רכיבי המתכון.

להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל כשעה וחצי .

מדי פעם מומלץ לנער את הסיר בעדינות.

אין לערבב במהלך הבישול.

 

כתבות נוספות

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »