סלט בטטה ונענע

השף אלדד דהן (צילום: אילן נח
2037-01-27 02:56:00
2037-01-27 02:56:00

 

חומרים:

4 בטטות קלופות בגודל בינוני

20 גרם שקדים קלויים

חצי כוס צ'ילי מתוק

2 כפות מייפל

2 כפות סוכר חום

1 כפית שום כתוש

חצי צרור עלי נענע קצוצים

מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף :

20 גרם צימוקים בהירים

20 גרם שזיפים

 

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (בערך 2/2 ס"מ),

מוסיפים את הסוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד, אופים בתנור כחצי שעה בחום של 175 מעלות.

לאחר האפיה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע, מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

 

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים בשכונת נופים, לאחר שעבודתו של אחד המורים הופסקה בעקבות מקרה בו הפעיל כוח פיזי על

המשך קריאה »