מרק 3 סוגי שעועית

באדיבות סוגת, צילום דן פרץ
2013-11-05 09:54:28
2036-11-26 03:02:00

מרכיבים:

  • 4 שיני שום כתושות
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • כף פפריקה
  • כוס שעועית לבנה סוגת מושרית לילה
  • כוס שעועית אדומה סוגת  מושרית לילה
  • כוס שעועית "עין" (לוביה סוגת)
  • חצי כוס גריסי פנינה סוגת
  • 12 כוסות מרק צח
  • חצי כוס אפונה ירוקה קפואה
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה להגשה

אופן ההכנה: 

מזהיבים בסיר רחב את השום. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים עוד כדקה. מסננים את כל סוגי השעועית מהמים ומוסיפים לסיר יחד עם הגריסים.

 

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים מכוסה על אש נמוכה כשעה וחצי או עד שכל סוגי השעועית רכים.

מפזרים פטרוזיליה או כוסברה קצוצה ומגישים.

בתיאבון!

 

 

כתבות נוספות

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »