מרק קישואים עם נענע

השף מאיר רוזנברג,
2037-04-29 03:23:00
2037-04-29 03:23:00

חומרים ל  5 מנות

5 יח' קישואים

צרור נענע

2 יח' תפ"א מגורד

קורט פלפל שאטה

כפית שום כתוש

1 כף אבקת מרק עוף (דגש)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)

10 כוסות מים

אופן הכנה

1.קוצצים את הקישואים והנענע.

2.מבשלים במים את הקישואים והתפו"א כ- 30 דקות .

3. מוספים את הנענע ואת שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות, עד לקבלת טעם מושלם.

 

באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת, צילום: יגאל לוי

 

כתבות נוספות

על 'טריקינג' כבר שמעתם?

שני צעירים שגדלו בעיר פתחו לאחרונה את מכון רייז במע"ר, אולם אימונים לענף ספורט המשלב בין אמנויות לחימה לאקרובטיקה

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

המשך קריאה »