מרק דלעת ותפוזים

באדיבות פריגת (צילום דניאל לילה)
2036-04-06 01:32:00
2036-04-06 01:32:00

 

ל-5 מנות:
700 גרם קוביות דלעת קלופה

1 בצל פרוס

3 כפות שמן

מלח ופלפל שחור גרוס

1 ליטר מים או מרק צח

1 כוס מיץ תפוזים פריגת סחוט טרי או כף פריגת תפוזים קפוא

1 כף רוטב סויה

להגשה:

גרעיני דלעת קלויים

קליפת תפוז

+ מחממים תנור ל-180 מעלות.

+ מסדרים את קוביות הדלעת בתבנית ומפזרים עליהן פרוסות בצל, מלח, פלפל ושמן זית. אופים 30 דקות עד שהדלעת רכה וזהובה.

+ מעבירים את הדלעת והבצל למעבד מזון וטוחנים עם מיץ תפוזים ו-1/2 ליטר מרק או מים. בודקים את רמת הסמיכות, זה תלוי בטריות ובסוג הדלעת. המרק צריך להיות סמיך אבל לא כמו מחית. מוסיפים מרק או מים לפי הצורך. טועמים ומתקנים תיבול.

+ מגישים את המרק חם עם גרעיני דלעת וקליפת תפוז מעל.

 

כתבות נוספות

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »