חזה אווז ברוטב סילאן ודבש

מאיר רוזנברג,
2037-07-12 01:47:00
2037-07-12 01:47:00

חומרים

2 יח' חזה אווז

2 כפות דבש

2 כפות סילאן

מלח גרוס

פלפל גרוס

30 יח' שיפודים יפנים

חומרים לסלט

1 כוס קינואה

4 כפות שמן זית

1 י"ח פלפל אדום

1 י"ח פלפל ירוק

1 י"ח לימון

2 י"ח עגבניות

כף פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל לבן

מים לבישול

1/2 כוס גרגרי רימונים

אופן הכנה

1. מורחים על האווז את הדבש, סילאן, מלח גס והפלפל. ומשפדים את האווז במרחקים של 1/2 ס"מ

2.מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוספים שתי כוסות מים רתוחים, מלח, פלפל ומבשלים 5 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה), לאחר נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקרים.

3. קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות ומערבבים את כל חומרי הסלט ביחד.

4. צולים את האווז בתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דק.

5. פורסים את האווז בין השיפודים

6.מגישים את האווז על סלט הקינואה.

 

המתכון באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון רימונים גלי כנרת. צילום: יגאל לוי

 

כתבות נוספות

על 'טריקינג' כבר שמעתם?

שני צעירים שגדלו בעיר פתחו לאחרונה את מכון רייז במע"ר, אולם אימונים לענף ספורט המשלב בין אמנויות לחימה לאקרובטיקה

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

המשך קריאה »