גספצ'ו

באדיבות חברת
2014-06-24 11:02:02
2018-03-15 00:00:00

מצרכים לכ- 8 כוסות בינוניות:

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות פריניר ( 800 גרם)

2 מלפפונים מגורדים

1/2 פלפל אדום קצוץ

1/2 בצל סגול קצוץ

2 פרוסות לחם לבן

1 שן שום קצוצה

צרור עלי פטרוזיליה

4 כפות שמן זית

1/2 לימון סחוט

מלח ופלפל לפי הטעם

אופציונאלי: 1 פלפל ירוק חריף או כמה "טיפות" טבסקו או כפית פפריקה חריפה

לקישוט/הגשה

1 סלרי חתוך למקלות קטנים

אופן ההכנה:

  1. למעשה, כל שיש הוא לקצוץ את הירקות כפי שמופיע ברשימת המצרכים ולטחון את כל המרכיבים, שימו לב לשלבים. ראשית, טוחנים את רסק  העגבניות והירקות הנוספים במעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מוסיפים את פרוסות הלחם ומעבדים שוב.
  3. מוסיפים את עשבי הטיבול, מלח, פלפל, לימון, שום. לאחר מכן מזלפים את שמן הזית בהדרגה וממשיכים לטחון.
  4. מכניסים לקירור של שעתיים לפחות. לפני ההגשה, ניתן להוסיף קוביות קרח לכל כוס ולהגיש יחד עם מקל סלרי טרי. מומלץ להגיש עם צלוחית קרוטונים.

 

 

 

 

כתבות נוספות

כמיטב המסורת

אימפריית הרובוטיקה של מודיעין עושה זאת שוב, כאשר שלוש נבחרות מקומיות העפילו לתחרות הבינלאומית בארה"ב

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

כמיטב המסורת

אימפריית הרובוטיקה של מודיעין עושה זאת שוב, כאשר שלוש נבחרות מקומיות העפילו לתחרות הבינלאומית בארה"ב

המשך קריאה »

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

המשך קריאה »