גספצ'ו

באדיבות חברת
2014-06-24 11:02:02
2018-03-15 00:00:00

מצרכים לכ- 8 כוסות בינוניות:

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות פריניר ( 800 גרם)

2 מלפפונים מגורדים

1/2 פלפל אדום קצוץ

1/2 בצל סגול קצוץ

2 פרוסות לחם לבן

1 שן שום קצוצה

צרור עלי פטרוזיליה

4 כפות שמן זית

1/2 לימון סחוט

מלח ופלפל לפי הטעם

אופציונאלי: 1 פלפל ירוק חריף או כמה "טיפות" טבסקו או כפית פפריקה חריפה

לקישוט/הגשה

1 סלרי חתוך למקלות קטנים

אופן ההכנה:

  1. למעשה, כל שיש הוא לקצוץ את הירקות כפי שמופיע ברשימת המצרכים ולטחון את כל המרכיבים, שימו לב לשלבים. ראשית, טוחנים את רסק  העגבניות והירקות הנוספים במעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מוסיפים את פרוסות הלחם ומעבדים שוב.
  3. מוסיפים את עשבי הטיבול, מלח, פלפל, לימון, שום. לאחר מכן מזלפים את שמן הזית בהדרגה וממשיכים לטחון.
  4. מכניסים לקירור של שעתיים לפחות. לפני ההגשה, ניתן להוסיף קוביות קרח לכל כוס ולהגיש יחד עם מקל סלרי טרי. מומלץ להגיש עם צלוחית קרוטונים.

 

 

 

 

כתבות נוספות

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

נורות האזהרה נדלקו

אחרי שקבוצת הכדורסל המאוחדת של מודיעין השיגה ניצחון ראשון והיסטורי, הגיעה השבוע תבוסה קשה נוספת

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

המשך קריאה »

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

המשך קריאה »