המתווכים: לא מסתפקים באחוז אחד כעמלת מכירה

יהודה גולן
2017-01-04 00:00:00
2017-01-04 00:00:00

חברי ארגון הגג של מתווכי ישראל התכנסו השבוע על מנת לבנות תכנית פעולה לשנה האזרחית החדשה, וכדי לדון בנושאים בוערים, כשעל הפרק הצעת חוק חדשה, שנועדה להגביל את עמלת המתווכים ל-1% בלבד. לטענת המתווכים, הצעת החוק פוגעת בחוק יסוד חופש העיסוק.

את מודיעין ולשכת המתווכים המקומית ייצג זאב שומכר, מנכ"ל קבוצת שומכר נדל"ן, שהוא בין מקימי לשכת המתווכים בעיר. לצד שומכר השתתפו בדיון גם עדינה חכם, מנכ"לית אנגלו סכסון ישראל, ברנרד רסקין מנכ"ל רי/מקס ישראל, סופי אוחנה, סמנכ"ל רי/מקס ישראל, יוחנן אס, סגן יו"ר ארגון הגג של מתווכי ישראל, איציק לוי, יו"ר ארגון הגג של מתווכי ישראל ונציגי לה"ב – לשכת ארגוני העצמאים בישראל.

בתמונה: כנס המתווכים (צילום פרטי)

כתבות נוספות

על 'טריקינג' כבר שמעתם?

שני צעירים שגדלו בעיר פתחו לאחרונה את מכון רייז במע"ר, אולם אימונים לענף ספורט המשלב בין אמנויות לחימה לאקרובטיקה

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

המשך קריאה »