מצאו את הנישה

כתבי מודיעין NEWS
טרנד מתחמי חללי העבודה המשותפים כבר הגיע למודיעין לפני מספר שנים, וכעת נפתח במע"ר מתחם חדש, דומה אבל שונה, שמציע להשכרה כיתות לימוד. בעלי המתחם: "היתרון שלנו הוא הקרבה לרכבת. מודיעין הפכה לאזור מרכזי, אז מגיעים אלינו גם מירושלים ומתל אביב"
צילום: פרטי

בעשור האחרון הלכו ונפתחו עוד ועוד מתחמי חללי עבודה משותפים, כאשר משבר הקורונה רק הגביר את הביקושים. גם אל מודיעין כבר הגיעה הבשורה, כאשר בעיר פועלים כיום שלושה מתחמים כאלו (ROOMS ו-ריג'ס במע"ר, ומתחם של-טק בפארק הטכנולוגי), אולם כעת הגיע לעיר מתחם נוסף, דומה אבל שונה.

בבניין רקיע במע"ר התמקם לאחרונה מתחם מיקס-זון, המציע להשכרה לפי שעות כיתות לימוד מצויידות ומאובזרות. על המיזם החדש אחראי תושב העיר רועי כהן, שסיפר השבוע: "לי בכלל יש חברה אחרת. אני מהנדס ויש לי חברת ייעוץ עם 18 עובדים. אני עוסק בייעוץ לחברות בנושאי איכות הסביבה וחומרים מסוכנים. הייתי מעביר הרבה מאוד קורסים ותמיד שילמתי הרבה כסף על כיתות לימוד, שלא היו ברמה גבוהה. המשרד שלי היה באותה תקופה בלוד, אז החלטתי לפתוח שם משרד עם כיתה. משם זה התפתח למיזמים להשכרת כיתות ומשרדים. בלוד יש לי שטח של 700 מ"ר, עם כיתות ולאונג' גדול ומשרדים להשכרה".

ומה קורה במתחם שלך במודיעין?

"פה יש לנו מתחם של ארבע כיתות וחדר ישיבות, בלי משרדים כי אין לנו כאן יתרון יחסי. יש פה כבר כמה מתחרים. יש לנו שטח של 220 מ"ר, כשהכיתות שלנו הן להשכרה להדרכות, סדנאות וקורסים. הלקוחות מקבלים כיתה עם מערכות מולטימדיה מתקדמות. מדובר על כיתות לא גדולות ומאוד אינטימיות".

ומי קהל היעד?

"רק פתחנו לפני כשבועיים, אבל הפתיחה הייתה טובה. כבר השכרנו שתי כיתות. הגיעה נציבות המדינה, הגיעה חברת היי טק שהשכירה כיתה ל-12 מפגשים ויש עוד הרבה מתעניינים. היתרון שלנו הוא הקרבה לרכבת. מודיעין הפכה לאזור מרכזי אז מגיעים אלינו גם מירושלים ומתל אביב. יש גם מדריכי NLP שכבר התחילו לסגור תאריכים, מישהו שעוסק במשכנתאות, אנשים מתחום כלכלת הבית ועוד".

עלית בעצם על נישה שלא הייתה קיימת בעיר עד עכשיו.

"כן, אין במודיעין משהו כזה. למתחמים הגדולים יש כיתות, אבל הן קטנות והם לא ששים להשכיר אותן לכל אחד.  אבל כן, זאת נישה, ויש לה הרבה מאוד ביקוש כיום. אני לא רוצה לנקוב במחירים, אבל אנחנו נותנים "פייט" מאוד טוב למתחרים מסביב".

כתבות נוספות