מבצע שיווק חדש ב"עד 120"

ערן קמינסקי
רשת הדיור המוגן הבונה מתחם חדש במודיעין הודיעה על שיתוף פעולה עם מועדון הצרכנות של הסתדרות המורים, הכולל הנחות בדמי הפיקדון והאחזקה
צילום הדמיה: עד 120

רשת הדיור המוגן עד 120, הבונה בימים אלו מתחם חדש בסמוך לקניון עזריאלי במודיעין, הודיעה לאחרונה על מבצע שיווק חדש בשיתוף מועדון "אשמורת" מבית הסתדרות המורים.

על פי ההודעה, חברי מועדון "אשמורת" יזכו להנחה בדמי הפיקדון ובדמי האחזקה החודשיים בבתי הרשת במודיעין, תל אביב, ראשון לציון והוד השרון. מועדון האשראי "אשמורת", מועדון הצרכנות של הסתדרות המורים המיועד לעובדי וגמלאי הוראה בישראל, וכולל כ-180 אלף חברים ולמעלה מרבע מיליון מחזיקי הכרטיס, מציע לחבריו מגוון נרחב של הטבות והנחות במגוון תחומים.

עוד נמסר כי במסגרת מבצע השיווק החדש יקבלו עמיתי מועדון אשמורת ובני משפחותיהם, כולל זכאות מורחבת להורי בני הזוג, מחירים מיוחדים לרכישת דירות בנות 1.5, 2, 2.5, 3 ו-4 חדרים בגדלים שונים. ברשת לא מסרו הפעם את מחירי הדירות, דמי הפיקדון ודמי הניהול החודשיים, אולם לפני מספר חודשים, כאשר הודיעו על מבצע שיווק בשיתוף מועדון "חבר", נמסר כי המחירים יעמדו על 1.547 מיליון שקל לדירת 2 חדרים, ו-2.227 מיליון שקל לדירות 3 חדרים.

תומר רוזנברג, מנכ"ל עד 120, אמר: "שיתוף הפעולה עם מועדון 'אשמורת' מאפשר לנו להעניק לעמיתים הזדמנות חד-פעמית ליהנות מהנחות משמעותיות בבתי הדיור המוגן של הרשת ברחבי הארץ, לרבות תל אביב ומודיעין. שיתוף הפעולה עם 'אשמורת' הוא צעד אסטרטגי שיאפשר לנו להגיע לקהל יעד חדש ולהציע לו פתרונות דיור מותאמים אישית".

ארי שטינברג, מנכ״ל "אשמורת", הוסיף: "אני שמח על השותפות שלנו עם רשת הדיור המוגן 'עד 120', שיאפשר לעשרות אלפי חברי מועדון אשראי אשמורת ובני משפחותיהם, בני הגיל השלישי, ליהנות מהנחות משמעותיות בדמי הפיקדון ובדמי ההחזקה החודשיים בדיור המוגן. הדבר יעניק להם הזדמנות נהדרת לשפר את איכות החיים תוך גישה למגוון שירותים וחוויות חדשות ומשמעותיות במסגרת הדיור המוגן".

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »