מודיעין מובילה את רשימת הערים בישראל בהן נמכרות דירות בזמן הקצר ביותר מרגע הפרסום, כך עולה מבדיקת "תכנית חיסכון" של ערוץ 12 השבוע.
על פי הפרסום, המתבסס על נתוני האתר יד2, דירות המוצעות למכירה במודיעין נמכרות בתוך 16 יום בלבד, זאת לעומת הממוצע הארצי שעמד בשנת 2021 על 41 יום והשנה על 35 יום. במקום השני בטבלה נמצאת כפר סבא, בה חלפו בממוצע 22 יום מרגע הפרסום ועד למכירה, ואחריה בטבלה ראש העין (23 יום) וגבעתיים (24 יום). את הטבלה נועלת אור עקיבא, עם נתון של 51 יום מהפרסום ועד למכירה, ואיתה בתחתית הרשימה קריית ביאליק (45 יום), מעלה אדומים ועכו (44 יום).
עוד נבדק בתכנית איזה סוג נכסים נמכרים במהירות הגבוה ביותר, כאשר על פי הנתונים דירות 3 חדרים נמכרות הכי מהר, ואחר כך בתים דו משפחתיים, דירות 4 חדרים ודירות גן.