סנגריה שגונבת את ההצגה

(צילום: דניאל לילה)
2013-10-07 14:36:28
2013-10-07 14:36:28

ל-12-10 כוסות:

1 בקבוק (L11/2) מיץ תפוזים פריגת

2 מקלות קינמון (או כפית קינמון טחון)

3 מסמרי ציפורן (או קורט ציפורן טחון)

2 כוכבי אניס (לא חובה)

1 כפית ג'ינג'ר מסוכר קצוץ

1 בקבוק (ML 750) יין הר תבור אדום

3-2 כפות סוכר או דבש

להגשה:

פלחי תפוז

+ מבשלים את מיץ התפוזים עם התבלינים 5 דקות על להבה בינונית-נמוכה רק כדי לעורר את הטעמים.

+ מוסיפים את היין עם הסוכר או הדבש ומבשלים רק עד להמסה, מבלי להגיע לרתיחה.

+ מגישים חמים עם פלחי תפוזים.

*רוצים סנגריה ללא אלכוהול? מכינים עם מיץ ענבים במקום יין.


 באדיבות פריגת, אורלי ועינת תוכן קולינרי

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »