פותחים שנה

כתבי מודיעין NEWS
אל סיור פתיחת השנה המסורתי של ראש העירייה הצטרפו הבוקר שר הביטחון בני גנץ, ושר התרבות והספורט חילי טרופר
צילום: דוברות העירייה

אחרי קיץ רווי מאבקים וחוסר ודאות, שבו הבוקר תלמידי מודיעין אל ספסלי הלימודים. כזכור, מערכת החינוך העירונית כוללת למעלה מ-27 אלף תלמידים, הלומדים ב-160 גני ילדים, 30 בתי ספר יסודיים ו-13 בתי ספר על יסודיים.

כמדי שנה, גם הבוקר נפתחה השנה החדשה בסיור המסורתי של ראש עיריית מודיעין, חיים ביבס, עם מחזיק תיק החינוך, מויש לוי, וראש מינהל החינוך, בתיה שוכן. אל הסיור הצטרפו השנה שר הביטחון, בני גנץ, ושר התרבות והספורט, חילי טרופר.

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »