סייעת בגן ילדים של עיריית מודיעין נתפסה לאחרונה "על חם" כשהיא מטיחה ילד בחוזקה לכיסא, כאשר מיד לאחר מכן עבודתה במקום הופסקה. לדברי הורי הילדים, גם לפני מספר חודשים התרחש בגן מקרה דומה בו הייתה מעורבת סייעת אחרת, שגם עבודתה הופסקה.
האירוע התרחש במהלך חופשת הפסח, לפני ליל הסדר, כאשר הגנים העירוניים פעלו למעשה כקייטנות. אחת האימהות סיפרה השבוע למודיעין NEWS: "זה קרה בשעת צהריים, כשאחד האבות ראה את המקרה. אחד הילדים, בן חמש, לקח את מכשיר הטלפון של אותה סייעת והשליך אותו על הרצפה. בתגובה היא פשוט הטיחה אותו בכיסא. האבא, שגר מעל לגן, במקרה הציץ מהחלון באותו רגע וראה את המקרה".
האב הנסער התערב בנעשה ואיים להזמין למקום משטרה. "הוא ירד אל הגן, בזמן שהיא כבר הספיקה להזמין למקום את הביטחון של העירייה. בעירייה הודיעו לנו לאחר מכן שהיא לא תמשיך לעבוד בגן. בינואר האחרון ראיתי בעצמי מקרה מאוד דומה, ולאחר שעירבתי את שאר ההורים והודעתי לצוות שאני מתכוונת להוציא את הילדה שלי מהגן במידה ואותה אשת צוות תמשיך לעבוד כאן, הוחלט שהיא תעזוב את הגן. היא פשוט הושיבה בחוזקה ילד-ילד על הכיסאות. זה דפוס חוזר, וזה נוראי שיש כזאת תחלופה של אנשי צוות ואין לנו תשובות מספקות מהעירייה".
מדוברות העירייה נמסר: ״במהלך קייטנת הפסח התקבלה תלונה לגבי התנהלות בלתי ראויה, לכאורה, של אשת צוות במסגרת עבודתה. מיד עם קבלת התלונה הוקפץ לגן צוות מקצועי של העירייה ועמותת סחלבים, שהחל בבירור מעמיק של פרטי המקרה. האירוע תוחקר באופן מקיף וקפדני במטרה להגיע לחקר האמת ולהבטיח כי ילדי העיר מקבלים את היחס הטוב ביותר. יודגש, כי לאחר מיצוי התחקיר סיימה הסייעת את עבודה בגן. בנוסף עודכנו ההורים כי מי שתחליף את הסייעת בצהרון תהיה עובדת קבועה, המשמשת כגננת באחד מגני העיר״.